Skip to main content

Posts

Showing posts from 2011

..sabar yea..

ouh!!short sem!!! sangat-sangat penat... macam2 yang nak kena buat and macam-macam ragam orang! sekejap kata cam tu,,sekajap kata cam nie..konfius aku!!!
owh!!!ada ujian plak..dah lah tak ready pape pun... cam mane nie??? tak tahu lah cam mane nnti... redha tanpa usaha jelah...hehe ^_^ boleh ker??
ouh!!dah nak balik... seronoknya..tak sabar nak balik lah... cuti nie..biar cuti betul2..enjoy cuti nie.. sebab bila datang balik sini,,mula lah mengadap laptop 24jam!!!
oke!!chayok2...dua hari je lagik nak balik!! sabor yea teman!!!
padahal kerja berlambak..tapi boleh pula yea aku update blog yea!! belasah baru tahu budak nie.. oke!bubey..
p/s : stress ngan asgment!! sabar jelah!

...bukan senang tapi tak susah..

bak kata orang..bukan senang kita nak berubah!!!
bukan senang nak berubah dari jahat jadi baik.tapi tak susah nak berubah dari baik jadi jahat!
bukan senang nak berubah dari kapel jadi single..tapi tak susah nak berubah dari single jadi kapel!
bukan senang nak berubah dari gemuk jadi kurus..tapi tak susah nak berubah dari kurus jadi gemuk!
bukan senang berubah dari malas jadi rajin..tapi tak susah nak berubah dari rajin jadi malas!
bukan senang nak berubah dari yang biasa jadi luar biasa..tapi tak susah nak berubah dari luar biasa jadi biasa!

tapi..kalau hati dah nekad,,kita dah berusaha and yakin..insyaAllah kita akan berjaya nak berubah.. berubah kearah kebaikan lah,,jangan kearah kejahatan pula... pape pun hati kena kuat and tabah..!!!

p/s : selamat beramal di bulan puasa!!

..berubah..

berubah demi masa depan..

..selamat berpuasa..

selamat menjalani ibadah puasa..

sekadar ingatan

something yang kita suka tak semestinya baik untuk kita...dan something yang kita tak suka,,mungkin sebenarnya baik untuk kita...
p/s : sekadar ingatan bagi diri sendiri..^_^

ada beza ker antara kawan dan sahabat nie???

assalamualaikum..hai all..
hari nie aku nak cakap sikit pasal beza antara kawan dan sahabat...korang ada kawan???mustahil korang takde kawan...hehe..korang ada sahabat??mesti ada kan...tapi kawan lah yang paling banyak kita ada..betul tak???kawan nie memang banyak sangat...sampai tak mampu kita nak kira ngan jari tangan..nak kira sekali ngan jari kaki pun tak mampu..hehehe..sahabat pula boleh bilang ngan jari tangan je..tak payah nak kira ngan jari kaki..hehe...betul tak???^__&
kawan and sahabat nie bagi aku benda yang amat berbeza..kenapa aku cakap macam tu???tu hanya pendapat aku lah..tak tahu korang punya pendapat macam mane..kawan nie kat mane-mane pun kita ada..tak perlu nak cari jauh-jauh..kawan sekelas, kawan sekolah, kawan kolej,, kawan sebilik..macam-macam kawan yang kita ada..tapi sahabat???ada ke sahabat sekelas,, sahabat sekolah,, sahabat kolej...or pape jelah...
bagi aku,,kawan and sahabat sangat berbeza...kawan akan ada masa kita senang je tapi adakah dia akan ada masa …

lelaki dan perempuan..boleh ke jadi kawan baik???

boleh ke lelaki jadi kawan baik perempuan???and boleh ke perempuan jadi kawan baik lelaki???entah lah..bagi aku tak mungkin lelaki dan perempuan boleh jadi kawan baik..kalau kawan sekelas tu boleh..tapi untuk jadi kawan baik tak boleh..kalau boleh pun hanya sekejap je..lepas tu,,perasaan tu pasti akan bertukar..sama ada perempuan tu jatuh cinta kat lelaki tu or lelaki tu jatuh cinta kat perempuan tu...tu bagi pendapat aku lah..tak tahu kalau bagi orang lain macam mane...
kalau jadi kawan baik pun,,sekejap je...sebab bagi aku,,perempuan nie mudah tersentuh perasaannya..tak boleh orang caring lebih sikit..pasti akan touching lebih..padahal bagi lelaki tu semua takde pape pun..nie ada dialog antara lelaki dan perempuan..korang fikirlah sendiri...
lelaki : ko sihat tak?? perempuan : aku tak sihat hari ni. lelaki : kalau ko tak sihat,,jangan lupa makan ubat.. perempuan : nanti lah aku makan ubat.. lelaki : ko makan lah sekarang.. perempuan : ubat takde lah..aku malas nak g beli.. lelaki : kejap...…

..segalnya disini..

assalamualaikum..
hai all...hari nie aku nak share tarikh yang cukup bermakna bagi aku..tarikh bermulanya cerita aku disini..ada cerita gembira and cerita sedih...sedar tak sedar dah 3 tahun aku kat sini...rasa macam baru je aku berada kat kedah nie..ada cerita suka dan duka selama aku disini..ada pengalaman dan kenangan yang tak mungkin aku dapat kat tempat lain..
setiap waktu ada cerita yang berbeza..ada sedih,,ada suka,,,ada geram..tapi semua tu adalah kenangan yang cukup indah bagi aku..kenangan yang tidak mungkin aku miliki ditempat lain..dan setiap kenangan adalah berbeza bagi setiap orang...dan begitu juga aku..ada kenangan yang aku nak ingat selalu dan ada kenangan yang aku ingin lupakan tapi kenangan yang aku miliki adalah kenangan sangat indah...

disinilah juga bermulanya sebuah persahabatan diantara kami semua..sekali kita berkawan,,kita akan tetap kawan...itulah yang aku tahu sejak dari mula kita berkawan...selama 3 tahun nie juga berbagai pengalaman yang kita dapat rasai ber…

..internet oh internet..

assalamualaikum..hai..sori lah lama betul tak update blog...bukan malas tapi internet takde..so,,terpaksa lah hidup tanpa internet untuk berberapa minggu..tapi benda tu takde hal sebenarnya..hehe

oke..aku sebenarnya baru je balik dari program anak angkat kat baling,kedah...sape tahu baling kat mane??angkat tangan serta kaki anda..hehe..

program nie cam mane yea..aku pun tak tahu nak citer macam mane..yang pasti besh gila..macam-macam yang aku dapat makan kat sana..musim buah-buahan katakn..wah,,makin gemuk lah aku nie...=__=

oke..nanti aku update lagi..daaaaaa...^__&

..mane mood belajar hilang..

adakah mood belajar aku tertinggal di kampung??? apa yang perlu aku buat sekarang nie?? aku buntu...mood belajar takde sekarang nie... tak tau hilang pergi ke mana.. tolong..tolong..ada sape2 yang ada ubat untuk mood aku nie???
tak mau cam nie..nak mood belajar... tolong..tolong.. kembalikan mood belajar aku...

..lama tak update blog..

assalamualaikum..hai. sorry lah dah lama tak menjenguk blog..sekadar singgah je..hahaa sekarang nie baru terfikir untuk update blog..sorry!!! tak tahu lah nape agak malas untuk update blog..hehee mungkin sibuk dengan cuti..hahaa... tak pun terlebih menghayati cuti....boleh ker??? pape pun..aku dah balik kat kedah... tapi mood cuti tetap ada..tak tau nak buang cam mane.. nanti lah..dia beransur-ansur pergi..hahahaa aku tak tau nak cter apa dah..sebab dah lama tak update blog..hehee oke lah..nanti aku update lagi... oke..daaaaa....

...lawatan ke ekspo bukit keluang...

now,,aku kat kampung..ngan adik-adik aku.. so,,nie adalah lawatan aku secara tak rasmi..hehe lawatan aku and budak-budak bawah umur yang tak cukup umur..hahaha.. aku kan sangat rajin membawa budak-budak ke lawatan tak rasmi..^__^

..sedang bergumbira di rumah..

assalamualaikum..hai all.. lama dah tak update blog..sangat sibuk ngan exam.. study punya stdy..tapi tak tau result cam mane nanti..huhu 0__o
sedar tak sedar..exam dah habis and skrg ada kat rumah.. hehe..seronoknya ada kat rumah....rindu sangat ngan rumah.. rindu mama,papa,adik2...wah sangat rindu diaorang.... sekarang ada depan mata...seronoknya...
sorry,,tak sempat update banyak2 and upload gambar.. nanti ada masa..baru update panjang2 and upload gambar yea..hehehe oke..selamat bercuti...^___&
p/s : nak kuar date ngan encikKawan nanti..hehee

..tips untuk study..

sekarang aku nak kongsi tips untuk study...
1. korang baca banyak-banyak pas tu korang pun hafal sampai korang rasa nak muntah apa yang korang baca tu...aku selalu buat juga..tapi nasib baik tak muntah..kalau tak rugi lah apa yang aku baca tu..
2. korang tulis nota banyak-banyak pas tu korang ambik nota tu simpan dalam fail..nota tu korang baca lepas exam..hahahaha..tips nie memang besh...
3. korang bincang lah sama-sama ngan member..kongsi ilmu tu lebih baik dari korang baca sorang-sorang..memang tak seronok lah study sorang2...sharing is caring..hehe
4. korang study lah kat taman or kat kfc..macam aku selalu buat..seronok sangat sebab sambil membaca melihat orang-orang yang ada kat situ..nie lagi buat kita ingat..sebab setiap kali orang lalu depan kita,,kita tengok and kita pun ingat lah apa tajuk yang kita baca..hahaa...
apa pun,,selamat menjawab exam...selamat membaca buku... selamat membaca tips..hehe ^__^

..engkau jangan merajok lagi..

engkau yang suka merajok,,aku tak mau dah engkau merajok ngan aku lagi tau... aku sedih sangat..nak luruh jantung, hati, limpa, pancreas aku..huhuhu... jangan merajok lagi tau...
aku pun mintak maap ngan engkau sebab selalu buat engkau merajok ngan aku.. tak kisah engkau sihat ke tak...tak peduli engkau oke ke tak.. aku mintak maap yea..
aku janji,,aku akan jaga engkau leklok... aku tak mau dah engkau merajok ngan aku..tak mau engkau sakit-sakit dah... aku sedih, bila engkau sedih.=___='
p/s : aku sayang engkau encikTAE...

..engkau yang suka merajok..

untuk engkau yang suka merajok dengan aku...
bila engkau merajok ngan aku,,aku tak tahu macam mane nak pujuk engkau...engkau tolong lah jangan merajok ngan aku..aku sedih sangat bila engkau merajok ngan aku..huhu
engkau tahu kan aku sayang engkau sangat2...aku sayang engkau lebih dari aku sayang encikKawan..jadi,,tolong lah jangan merajok ngan aku...
bila engkau buat hal,,aku tak senang hidup...setiap masa asyik fikir pasal engkau je..aku tido pun kadang-kadang tak lena...masuk kelas pun asyik fikir pasal engkau...
sejak aku bawa engkau datang sini,,macam-macam benda jadi kat engkau..kenapa???engkau tak suka datang sini ke???huhu...aku tahu,,,aku tak jaga engkau elok-elok...sorry...and aku tahu...aku tak layak nak jaga engkau...tapi...aku sayang engkau...
engkau tahu tak,,,bila ada benda jadi kat engkau..aku pun turut merasainya...kadang-kadang tu...aku rasa macam nak menangis je bila terjadi apa-apa kat engkau..huhuhu...aku rasa menyesal sangat bila benda tu berlaku kat engkau..tapi esok.…

...study oh study...

study..study..study... ambik mood study kat luar rumah... jangan jeles...kami ada pegawal keselamatan bersama...

wah..semangat study...chayok2..mokcikTulip....

saya study bersama dear saya..jangan jeles yea..so sweeettttttt....hehee

nie pkwe cikMalin...encikNazri yea.... so,,nie lah kami punya pegawal keselamatan terhormat...

oke..nie cikMalin kita...tu dia...ilmu penuh di otak dah...study sakan dia..hehee

oke..nie lah budak yang paling malas sekali study... berlakon study memang hebat..hahaa
p/s : saya memang tak suka study banyak2..pening kepala nnti...hahaha lagipun,,kalau semua dapat pointer hebat,,sape yang nak dapat tak hebat.. so,,, bagi jelah kat saya..hahaaaa

...pantang ada masa,,mesti jalan-jalan...

aku nie pantang je ada masa..walaupun tkde masa sebenarnya...tapi..buat2 ada masa... padahal buku-buku ada je nak teman,,tapi saja-saja gedik nak kuar..hahaha oke..nie ha lepak kat KFC...makan aiskrim je mampu..ayam KFC tak mampu dah...hahaa

ceh...muka aku baek gila..ayu kot..tak leh blah.. wei malin,,hang senyum sampai telinga kot...hahaaaa

tu dia...makan aiskrim sampai tak ingat dunia...^__^

weii,,hang tak puas hati tengok sapa tu???ke hang tahan kentot cikMalin...hahaha baek aku,,,tengok jam baru babe...rm800 kot jam tu...hihi

eleh,,comeii lah tu anda berdua yea..tapi cam muka tak bermaya jew...nape erk??? kuat stdy ker???hehee

tak puas hati ker????ke tak puas makan aiskrim???jum kita makan lagi..

nie baru betul muka kita..muka huduh tapi still comei..hahaaaa

wah,,,sangat sedap aiskrim and jeli..nak lagi... bak kata cikFasha.."kita pun boleh buat juga aiskrim cam gini.." jum lah kita buat..tak sabar nak makan..hehe

weh..rumah dah sunyi korang takde..rindu lah rumah yang bising.. sapa nak…

..bergumbira lagi..

kalau dah mula tangkap gambar..nie pula lah jadinya... mencari tempat untuk bergambar.. and inilah tempat yang menjadi mangsa kami sebab dekat..heheheeee makaseh cikFasha and cikAzie kerana sudi jalan-jalan bersama saya... seronok sangat...

...mencari ilmu di sana,,di sini and akhirnya di KFC...

study...study...makan..makan.. study sambil-sambil makan...

eleh...buat comeiii pula budak dua orang nie...

tu dia...study sakan...pas tu stress...hehee

nie lagi lah..nampak je relax...padahal ilmu penuh di otak..hehe

nie mesti terkejut tengok lelaki hesem...sampai mata terbeliak... pas tu hilang ilmu yang dibaca..hahaaa

contoh kanak-kanak hyperaktif...nie lah dia..sape sokong???hehe

wah..sangat-sangat seronok..dah lama tak tangkap gambar... sampai tak tahu nak senyum macam mane..hehe nie dah lah jadinya..bila sterss study,.makan-makan..and bila dah boring,,tangkap gambar lah jawapnya... pape pun seronok..walaupun hanya kami bertiga..huhuhu

.selamat hari ibu...

oh mama...selamat hari ibu... saya sayang kamu...saya rindu kamu...
terima kasih untuk segalanya... selamat hari ibu, mama...kasih ibu membawa ke syurga...^__^

saya sayang mama saya...

..rindu kamu..

ouh,,sangat rindu sama kamu... rindu dengar celoteh kamu...rindu dengar kamu meminta itu,,meminta ini... sangat-sangat rindu ngan kamu....^__^

tak sabar nak balik jumpa kamu..sangat-sangat rindu kamu.. tak sabarnya nak cuti and balik kampung... ouh,,bila nak cuti nie...
tak sabar nak balik kampung...rindu rumah,,rindu adik2..rindu mama..rindu papa... cepat lah cuti..cepat lah datang...

.study oh study.

oke..aku rasa aku nak sangat study..study..study..tapi kenapa aku cepat sangat putus asa..bila tak faham je..mesti putus asa nak study...auh,,pening-pening ngan peragai sendiri...

padahal exam nie sangat-sangat susah...kenapa aku tak study betul-betul...kenapa nak main-main lagi..aduh,,tak faham dengan diri sendiri...kenapa lah aku tak pernah bersungguh-sungguh nak study..entah bila lah aku nak study nie..huhuhuhu

tolong,,tolong,,,tolong lah datang mood study..aku nak kau....

..sayang engkau..

oke bak kata cikMalin,,aku kawan dia yang paling comel...nie aku nak bagi tahu yang engkau kawan aku paling CUN...and yang paling penting aku sayang engkau!!aku tahu engkau sayang aku jugak..hehee....tapi aku tahu,,engkau sayang encikNazri engkau lebih dari segala-galanya..and aku selalu doakan yang engkau dengan dia kekal sampai bila2....
p/s : aku sayang engkau cikMalin..

..seronok dapat berdialog dengan encikAnatomy..

akhirnya setelah sehari suntuk aku menghadap modul Anatomy and Fisiologi..berjaya juga aku berdialog dengan encikAnatomy...
nie lah dialog aku dengan encikAnatomy...

mokcikTulip : encikAnatomy,,kenapa saya harus belajar kamu???saya bukannya nak jadi doktor...
encikAnatomy : mokcikTulip,,saya pun tak tahu kenapa kamu kena balajar saya..and secara jujurnya,,saya amat lega kerana kamu bukannya nak jadi doktor..
mokcikTulip : auh,,terasa hati saya encikAnatomy kerana kamu telah menguriskan hati saya dengan kenyataan itu..saya tahu,,saya tidak layak untuk menjadi seorang doktor...
encikAnatomy : maaf mokcikTulip..saya tidak sengaja untuk menguriskan hati kamu...tetapi kenyataan itu adalah untuk menyedarkan kamu bahawa kamu memang tidak sesuai menjadi doktor tetapi menjadi seorang guru adalah amat sesuai bagi kamu,,wahai mokcikTulip...
mokcikTulip : saya amat terharu dengan kenyataan itu..saya tahu..kalau saya jadi doktor nanti,,pasti doktor2 kat Malaysia tak dapat cari makan sebab semua orang ak…

...aishiteru...

aku sedang berjiwang bersama lagu ini....jum kita layan lirik lagu nie..hehe

Aishiteru-Zivilia Band

Menunggu sesuatu yang sangat menyebalkan bagiku
Saat ku harus bersabar dan trus bersabar
Menantikan kehadiran dirimu
Entah sampai kapan aku harus menunggu
Sesuatu yang sangat sulit tuk kujalani
Hidup dalam kesendirian sepi tanpamu
Kadang kuberfikir cari penggantimu
Saat kau jauh disana

Gelisah sesaat saja tiada kabarmu kucuriga
Entah penantianku takkan sia-sia
Dan berikan satu jawaban pasti
Entah sampai kapan aku harus bertahan
Saat kau jauh disana rasa cemburu
Merasuk kedalam pikiranku melayang
Tak tentu arah tentang dirimu
Apakah sama yang kau rasakan

korus:

Walau raga kita terpisah jauh
Namun hati kita selalu dekat
Bila kau rindu pejamkan matamu
Dan rasakan a a a aku
Kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh
Terhapus ruang dan waktu
Percayakan kesetian ini
Akan ketulusan a a ai aishiteru

Saatku sendiri pikiran melayang terbang
Perasaan resah gelisah
Jalani kenyataan hidup tanpa gairah

.secret admire dah tak jadi secret admire.

apa yang patut aku buat bila aku punya secret admire dah tak jadi secret admire????

1. aku buat-buat yang aku tak pernah minat dia or suka kat dia...buat-buat tak pernah kenal dia and usha dia tahap gaban...*padahal usha tiap kali jumpa*hehe
2. aku buat-buat malu bila jumpa dia..buat-buat aku nie dah memang jatuh hati tahap gila kat dia...and kalau boleh nak dia jadi aku punyer bF...*tak leh blah*
3. aku senyum je nampak dia..buat gedik-gedik sikit..mane lah tahu dia akan jatuh hati kat aku ker...mane lah tahu,,selama nie dia pun memang usha aku juga..hahaha*selama aku usha dia,,dia tak pernah usha aku pun*
4.aku buat biasa je...buat-buat yang aku nie cool and tak gelabah bila aku tahu yang dia dah tahu aku admire kat dia...buat-buat yang aku nie saja-saja je minat kat dia..*padahal tengok dia gelabah tahap gaban kot*
and sekarang aku dah tak de idea nak buat apa dah...huhu...aku tak tahu sama ada aku patut teruskan usha dia or tak..aku dah buntu sekarang nie..hahahaha..*macam orang yang j…

..tips untuk kurus..

hai....hari nie aku nak kongsi ngan kamu,,kamu,,kamu pasal tips untuk kurus kan badan...

oke,,nie hanyalah pendapat aku and nasihat-nasihat yang aku dengar....kalau rasa nak ikut apa yang aku cakap nie,,sila lah..kalau tak mau..sila abaikan..huhuhu
1. kongsi makanan bila makan...
aku tahu korang semua kaya-kaya..tapi tak salahnya,,kalau kita order makanan and kita share ngan member kita kan..boleh lah kita berjimat-jimat..and duit yang lebih tu boleh lah kita beli bedak sejuk tuk sapu kat jerawat tu..hahaha...bagi aku lah,,cara nie mudah and simple untuk kita kuruskan badan..nak tahu kenapa???oke,,bila kita kongsi makanan ngan member kita,,secara outomatiknya kita akan makan sikit..and secara tak langsung..kita dapat kurangkan makan...hahaha...selain itu,,dapat lah kita buat amal sikit...yelah anggap je makanan yang kita kongsi tuk sedekah...kalau korang rasa melampau,,tak yah lah buat...^__&
2. kunyah makanan sampai hancur
hahaa...aku tahu kalau korang makan,,mesti korang kunyah dua t…

.tak suka.

aku memang tak suka benda nie..menyampah gila....memang aku tak suka...tak suka kau lah...tolong lah..aku memang tak suka kau....kenapa lah kau wujud...aku rasa nak bom,bakar je kau..bila kau datang je..aku akan jadi stress,,jadi gila,,and macam2 lagi....

tolong lah EXAM,,aku memang tak suka kau..boleh tak kau pergi dari hidup aku...kalau lah aku mapu halau kau,,dah lama aku halau...tolong,,tolong,,tolong,,aku tak suka EXAM....pergi,,pergi...!!!!!

apa yang aku duk merapu nie....aku pun belum start stdy untuk exam...dah tak suka EXAM...haha..nampak sangat aku nie memang tak suka EXAM...hahaha

.nak upload jugak.

aku tetap nk upload jugak gambar pergi perak hari tu..walaupun dah dua minggu benda tu berlalu..hahahaa
aku tak kisah apa orang nak cakap..tetap nak upload...jangan marah yea.....


aku ngan cikAzie...comeiiii kn..kami datang melawat kuala kangsar...

nie dia orang kuala kangsar....orang yang bertanggungjawab bawa kami...cikFasha

weiiii,,rindu nak jadi kanak-kanak balik....happy tanpa ada masalah...

yea...bendera perak...tabik jangan tak tabik....

sibuk je orang yang kat tengah tu..rosakkn gambar je..haha

konon nya pergi zoo taiping..padahal,,tangkap gambar kat depan tu je... opss...kantoi lah..

sangat-sangat cantek kat taman and tasek tu...nak pergi dating kat situ.... nak pergi dating situ....
wah,,seronoknya dapat upload gambar..sebab dah lama tak upload gambar..and lama gila tak tangkap gambar..wah,,rindunya nak tangkap gambar..jum2 kita tangkap gambar!! nanti dah start stdy,,korang mesti busy and sibuk.. *bukan benda yang sama ker??* hehe..korang mesti nak stdy kan2,,dah tkde masa nak tangkap ga…

.bosan.

wah..bosan amat bila takde orang kat umah..tak tau nak buat apa..nak kuar yummmyyy pun takut..takut kena usha..hahaha..bukan aku yang kena usha tapi cikAzie yang kena usha,,,aku nie takde orang nak usha..tak lah takut sangat..hehehehe...biasalah,,aku nie tak cantik and cun tapi comeiii..hahaha*suka hati perasan comeiii*
kononnya nak stdy lah untuk UJIAN hari isnin nie..tapi satu apa pun aku tak baca..apa lah aku nie...pas tu bising-bising tak tahu nak buat apa...huuhuu..^_+ kononnya,, aku ada plan nak buat nota ngan cikMalin,, tapi satu pun aku tak buat lagi..mintak ampun yea..nanti saya buat yea...^__^
hahaha...tiba-tiba rindu kat rumah..rindu nak balik kampung...rindu nak makan mama masak..betul-betul rindu nie..tak sabar nak balik kampung!!siyes saya sedang merindui kamu,, kampung halaman...!!ooopppsss!!entah-entah aku rindu encikKawan???haahaahaa..takde maknanya aku nak rindu dia...cis,,berlagak!! oke,,kita tengoklah nanti...fullstop!!tak mau dah cakap pasal nie..huhu*tiba-tiba aku …

.diner kelas.

hai..assalamualaikum..selamat malam..dah lama tak update blog..tiba-tiba rindu untuk update.. oke..nak share ngan korang pasal diner kelas kat KFC..waaaa,,kita orang mampu pergi KFC je..tak mampu nak pergi kat tempat lain..huhuhu

tempat diner..waaaa,,cantek gitu..

classmate yang cun-cun dan kacak-kacak..

sape pernah datang KFC  nie,,sila angkat kaki secepat mungkin....


wah,,malu gila tangkap gambar nie..cam over je..hehehe aku lah yang over...hehe

saya sedang menyibuk diantara mereka...hehe

model-model untuk selipar jepun...cepat-cepat pilih yang mane satu..haha

saya bersama dengan datin shikin...hahaha sangat-sangat cun.. jangan jeles..haha
seronoknya bila dah lama tak berkumpul satu kelas and satu hari dapat berkumpul,, dapat makan-makan and tangkap gambar banyak-banyak..sangat-sangat seronok... opsss..lupa lah nak update and upload gambar yang pergi perak hari tu..huhuhu... nantilah saya akan upload..hehee