Skip to main content

.secret admire dah tak jadi secret admire.

apa yang patut aku buat bila aku punya secret admire dah tak jadi secret admire????

1. aku buat-buat yang aku tak pernah minat dia or suka kat dia...buat-buat tak pernah kenal dia and usha dia tahap gaban...*padahal usha tiap kali jumpa*hehe

2. aku buat-buat malu bila jumpa dia..buat-buat aku nie dah memang jatuh hati tahap gila kat dia...and kalau boleh nak dia jadi aku punyer bF...*tak leh blah*

3. aku senyum je nampak dia..buat gedik-gedik sikit..mane lah tahu dia akan jatuh hati kat aku ker...mane lah tahu,,selama nie dia pun memang usha aku juga..hahaha*selama aku usha dia,,dia tak pernah usha aku pun*

4.aku buat biasa je...buat-buat yang aku nie cool and tak gelabah bila aku tahu yang dia dah tahu aku admire kat dia...buat-buat yang aku nie saja-saja je minat kat dia..*padahal tengok dia gelabah tahap gaban kot*

and sekarang aku dah tak de idea nak buat apa dah...huhu...aku tak tahu sama ada aku patut teruskan usha dia or tak..aku dah buntu sekarang nie..hahahaha..*macam orang yang jatuh cinta pula*

p/s: encikKawan tetap encikKawan....

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

..Jalan-jalan di universal studio singpore n johor..

First trip wif aty..rumet time duk hostel dlu...thanx sudi layan kerenah kite..
Dari terengganu ke johor..johor ke singpore..singpore ke johor..johor ke terengganu..hehe.. Saya sangat gumbira!

Universal studio singpore..







Jalan2 dkat johor la plak kte..prgi johor premium outlet dan puteri harbour..







Seronok sgt..teruja untuk trip seterusnya..next trip???hehe
P/s : walaupun prgi tmpt org,, tmpt kte adlah yg terbaik!!! I love malaysia!

Kulit sihat dan seimbang dengan Botanical Effects..

Make your skin smile😊
Botanical effects..
Adunan botani yang dikhususkan untuk memberi faedah holistik bagi menyerlahkan kulit sihat dan berseri..mengandungi kompleks botani kaya antioksidan yang baik untuk kulit.selain itu,formula yang dikhususkan untuk semua jenis kulit supaya berasa seimbang..
Terdapat 3 pilihan formula iaitu untuk kulit kering,,normal dan berminyak..Jika anda ingin kulit yang sihat dan seimbang..BOTANICAL EFFECTS adalah pilihannya..
Nie merupakan salah satu produk marykay yang aku guna. Produk nie adalah produk yang pertama aku guna dalam marykay, Ia merawat kulit aku supaya jadi sihat sebelum aku ke step seterusnya. Nie macam step pertama lah kalau korang semua nak start guna marykay. Aku kena guna yang nie sebab aku pengguna local product. So, aku disarankan untuk menggunakan set botanical Effects..Setiap Beauty Consultant, ada caranya yang tersendiri.. Apa yang penting ialah korang kena dengar kata Beauty Consultant korang. Sebab mereka lebih arif and tahu ap…

untuk kau!!

hai blog!!lama gila aku tak update kau kan..sorry sangat2.. ada masalah teknikal sikit..hope lepas nie aku boleh update kau selalu..hehe rindu gila kat kau..hope kau pun rindu jgak kat aku..hihi lpas nie aku nak jadi sahabat kau lah..arap2 kau sudi lah yea...oke lah..sebelum terlambat and terlupa..


aku nak ucapkan selamat tahun baru...walaupun aku tahu aku dah lambat 9 hari..

happy new year..good bye 2011...