Skip to main content

Timewise Day & Night solution



Bagi pengguna2 Mary Kay dah dapat kulit sihat n cantik dgn set botanical apalagi bolehlah gunakan 2 serum nie untuk improvekan lagi uolls punye kulit.😃😃

🌼Timewise Day Solution mengandungi spf35 dapat melindungi wajah dari dirosakkan oleh sinar UVA&UVB pada siang hari.
🌼 Timewise Night Solution diperkaya dengan vitamin A, C dan E. Gabungan vitamin ini dipercayai dapat mengaktifkan kolagen semulajadi dalam kulit wajah.

Mengapa perlu pakai kedua2 produk nie❓❓

🌹 Kerana kita nak kulit sihat dan cantik dengan segera❗️Betul tak❓❓
🌹 Tahukan anda selepas usia 25tahun penghasilan kolagen kulit anda semakin berkurang. So ambillah langkah segera dengan menambahkan serum ke dlm program penjagaan kulit anda.

• Jangan tunggu 40an kerana ketika itu kulit anda sudah tenat,tiada lagi seri muda pada kulit anda.
• Tak percaya❓lihat saja wajah wanita 40an yang tidak dijaga. Rasa macam nak panggil mereka makcik jeakn❓❓Cuba bandingkan wajah2 pengguna setia Mary Kay dan BC Mary Kay sume nampak muda dari usiakan..sebab kami mmg setia menggunakan 2 beradik nie 😁.

🌸Jom contact saya utk dapatkan the best consultation utk kulit anda😍😍

Perunding Kecantikan Anda
Izza Azieta
0194563295

Comments

Popular posts from this blog

Kulit sihat dan seimbang dengan Botanical Effects..

Make your skin smile😊
Botanical effects..
Adunan botani yang dikhususkan untuk memberi faedah holistik bagi menyerlahkan kulit sihat dan berseri..mengandungi kompleks botani kaya antioksidan yang baik untuk kulit.selain itu,formula yang dikhususkan untuk semua jenis kulit supaya berasa seimbang..
Terdapat 3 pilihan formula iaitu untuk kulit kering,,normal dan berminyak..Jika anda ingin kulit yang sihat dan seimbang..BOTANICAL EFFECTS adalah pilihannya..
Nie merupakan salah satu produk marykay yang aku guna. Produk nie adalah produk yang pertama aku guna dalam marykay, Ia merawat kulit aku supaya jadi sihat sebelum aku ke step seterusnya. Nie macam step pertama lah kalau korang semua nak start guna marykay. Aku kena guna yang nie sebab aku pengguna local product. So, aku disarankan untuk menggunakan set botanical Effects..Setiap Beauty Consultant, ada caranya yang tersendiri.. Apa yang penting ialah korang kena dengar kata Beauty Consultant korang. Sebab mereka lebih arif and tahu ap…

..Jalan-jalan di universal studio singpore n johor..

First trip wif aty..rumet time duk hostel dlu...thanx sudi layan kerenah kite..
Dari terengganu ke johor..johor ke singpore..singpore ke johor..johor ke terengganu..hehe.. Saya sangat gumbira!

Universal studio singpore..







Jalan2 dkat johor la plak kte..prgi johor premium outlet dan puteri harbour..







Seronok sgt..teruja untuk trip seterusnya..next trip???hehe
P/s : walaupun prgi tmpt org,, tmpt kte adlah yg terbaik!!! I love malaysia!

gunung Jerai..

wah..dua hari aku n family aku g bercuti..seronok2..
bukan family di kampong..
tapi family di jitra..
wah..tak sangka..aku ada fmly kat jitra..
tp tu lah fmly kedua aku..hahahaa*gelak bahagia*
seronok gila g gunung jerai ng ibu, ayah, dik wan, nana..n paling sempoi skaly..
budak-budak umah..~6Sense~
sayang korang..*mmuuaahhh*

seronok sangat..mcam kat luar negara ..hahahaa
ngan pemandanganny yg cantek,,comey,,beautiful..
wah,,tak dapt nk di luahkan ng kata2..
memang menakjubkan keindahan ciptaan tuhan nie..
*tambah plak ng keindahan yg laen plak*

klu lah tiap-tiap hujung mggu kteorg ada xtvt yg menarik,mnyeronokkan mcm nie kan bgus..
bkan hujung mggu jew..tp tiap-tiap hari pun tk pe..
seronok kot..mmng besh gler..hope dpat g lagi kat c2..

p/s : klu ada org nk blaje,,tiap2 hari aku snggup prgi..hehehe
~muka bahagia~