Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2011

..mane mood belajar hilang..

adakah mood belajar aku tertinggal di kampung??? apa yang perlu aku buat sekarang nie?? aku buntu...mood belajar takde sekarang nie... tak tau hilang pergi ke mana.. tolong..tolong..ada sape2 yang ada ubat untuk mood aku nie???
tak mau cam nie..nak mood belajar... tolong..tolong.. kembalikan mood belajar aku...

..lama tak update blog..

assalamualaikum..hai. sorry lah dah lama tak menjenguk blog..sekadar singgah je..hahaa sekarang nie baru terfikir untuk update blog..sorry!!! tak tahu lah nape agak malas untuk update blog..hehee mungkin sibuk dengan cuti..hahaa... tak pun terlebih menghayati cuti....boleh ker??? pape pun..aku dah balik kat kedah... tapi mood cuti tetap ada..tak tau nak buang cam mane.. nanti lah..dia beransur-ansur pergi..hahahaa aku tak tau nak cter apa dah..sebab dah lama tak update blog..hehee oke lah..nanti aku update lagi... oke..daaaaa....

...lawatan ke ekspo bukit keluang...

now,,aku kat kampung..ngan adik-adik aku.. so,,nie adalah lawatan aku secara tak rasmi..hehe lawatan aku and budak-budak bawah umur yang tak cukup umur..hahaha.. aku kan sangat rajin membawa budak-budak ke lawatan tak rasmi..^__^