Skip to main content

Posts

Showing posts from April, 2011

.tak suka.

aku memang tak suka benda nie..menyampah gila....memang aku tak suka...tak suka kau lah...tolong lah..aku memang tak suka kau....kenapa lah kau wujud...aku rasa nak bom,bakar je kau..bila kau datang je..aku akan jadi stress,,jadi gila,,and macam2 lagi....

tolong lah EXAM,,aku memang tak suka kau..boleh tak kau pergi dari hidup aku...kalau lah aku mapu halau kau,,dah lama aku halau...tolong,,tolong,,tolong,,aku tak suka EXAM....pergi,,pergi...!!!!!

apa yang aku duk merapu nie....aku pun belum start stdy untuk exam...dah tak suka EXAM...haha..nampak sangat aku nie memang tak suka EXAM...hahaha

.nak upload jugak.

aku tetap nk upload jugak gambar pergi perak hari tu..walaupun dah dua minggu benda tu berlalu..hahahaa
aku tak kisah apa orang nak cakap..tetap nak upload...jangan marah yea.....


aku ngan cikAzie...comeiiii kn..kami datang melawat kuala kangsar...

nie dia orang kuala kangsar....orang yang bertanggungjawab bawa kami...cikFasha

weiiii,,rindu nak jadi kanak-kanak balik....happy tanpa ada masalah...

yea...bendera perak...tabik jangan tak tabik....

sibuk je orang yang kat tengah tu..rosakkn gambar je..haha

konon nya pergi zoo taiping..padahal,,tangkap gambar kat depan tu je... opss...kantoi lah..

sangat-sangat cantek kat taman and tasek tu...nak pergi dating kat situ.... nak pergi dating situ....
wah,,seronoknya dapat upload gambar..sebab dah lama tak upload gambar..and lama gila tak tangkap gambar..wah,,rindunya nak tangkap gambar..jum2 kita tangkap gambar!! nanti dah start stdy,,korang mesti busy and sibuk.. *bukan benda yang sama ker??* hehe..korang mesti nak stdy kan2,,dah tkde masa nak tangkap ga…

.bosan.

wah..bosan amat bila takde orang kat umah..tak tau nak buat apa..nak kuar yummmyyy pun takut..takut kena usha..hahaha..bukan aku yang kena usha tapi cikAzie yang kena usha,,,aku nie takde orang nak usha..tak lah takut sangat..hehehehe...biasalah,,aku nie tak cantik and cun tapi comeiii..hahaha*suka hati perasan comeiii*
kononnya nak stdy lah untuk UJIAN hari isnin nie..tapi satu apa pun aku tak baca..apa lah aku nie...pas tu bising-bising tak tahu nak buat apa...huuhuu..^_+ kononnya,, aku ada plan nak buat nota ngan cikMalin,, tapi satu pun aku tak buat lagi..mintak ampun yea..nanti saya buat yea...^__^
hahaha...tiba-tiba rindu kat rumah..rindu nak balik kampung...rindu nak makan mama masak..betul-betul rindu nie..tak sabar nak balik kampung!!siyes saya sedang merindui kamu,, kampung halaman...!!ooopppsss!!entah-entah aku rindu encikKawan???haahaahaa..takde maknanya aku nak rindu dia...cis,,berlagak!! oke,,kita tengoklah nanti...fullstop!!tak mau dah cakap pasal nie..huhu*tiba-tiba aku …

.diner kelas.

hai..assalamualaikum..selamat malam..dah lama tak update blog..tiba-tiba rindu untuk update.. oke..nak share ngan korang pasal diner kelas kat KFC..waaaa,,kita orang mampu pergi KFC je..tak mampu nak pergi kat tempat lain..huhuhu

tempat diner..waaaa,,cantek gitu..

classmate yang cun-cun dan kacak-kacak..

sape pernah datang KFC  nie,,sila angkat kaki secepat mungkin....


wah,,malu gila tangkap gambar nie..cam over je..hehehe aku lah yang over...hehe

saya sedang menyibuk diantara mereka...hehe

model-model untuk selipar jepun...cepat-cepat pilih yang mane satu..haha

saya bersama dengan datin shikin...hahaha sangat-sangat cun.. jangan jeles..haha
seronoknya bila dah lama tak berkumpul satu kelas and satu hari dapat berkumpul,, dapat makan-makan and tangkap gambar banyak-banyak..sangat-sangat seronok... opsss..lupa lah nak update and upload gambar yang pergi perak hari tu..huhuhu... nantilah saya akan upload..hehee

.mood happy.

saya sangat-sangat seronok.... thanx cikFasha sebab sudi bawak saya and cikAzie jalan-jalan kat bandar diraja.. saya sangat-sangat suka berada disini... family kamu,,sangat-sangat baik,,saya sangat-sangat malu and segan.... sori,,belum ada gambar untuk ditatap bersama-sama... nantilah saya upload gambar-gambar....
p/s : banyak gila makan..makin tembam lah..

.seronoknya.

seronok sangat-sangat sebab assignment dah hantar semua.. tak payah nak menghadap laptop tuk menaip assignment dah...*seronok* sekarang menghadap laptop lagi..tapi untuk seronok-seronok pula....hehe

sekarang boleh senyum sampai ke telinga sebab dah tak payah pikir nak buat assignment dah... tapi pasti akan tension lagi.. sebab akan tiba time exam... masa tu lagi tension,,lagi stress.... harap-harap aku dapat bersabar lah yea....
tapi,,lepas exam yang paling aku suka..sebab tak payah pikir masalah.. sebab duk rumah...^_& tak payah pikir masalah duit,,masalah nak makan apa,,masalah assignment,,masalah exam..... wah,,seronoknya...tak sabar nak tunggu masa tu.. cepat lah cuti...tak sabar nak cuti nie... ^__^

.breakfast di Mcd.

hehee..aku tak habis lagi dengan mood gi penang hari tu... jangan marah...nie lah destinasi aku seterusnya selepas makan pasembor hari tu.... breakfast kat Mcd.. tercapai jugak hasrat aku nak breakfast kat mcd... jangan jeles yea cikWana..sebab saya tahu,,tu impian kita bersama..tapi,, nak buat macam mane..saya yang dapat dulu.. nanti kita pergi breakfast sama-sama lagi yea....
p/s : tiba-tiba rindu nak balik kampong!! nie cikFasha punya pasal lah..sebab dia rindu kat rumah dia..jadi saya terkena virus sekali...

.pasembor padang kota.

lepas penat jalan-jalan kat queensbay mall,, padang kota pula yea... jum-jum kita semua mai makan pasembor kat padang kota..hehe kalau mai penang,,tak kn tak mau makan pasembor...rugi yea kalau tak makan.. thanx cikFasha sebab sudi belanja kami pasembor....!! boleh lah kita pergi lagi..hahaha lepas makan-makan,, lepak jap kat tepi laut..menikmati angin..hahahaa padahal duk usha-usha orang kat situ..hahaha oke..sudah dulu..daaaa
p/s : seronok sangat..rasa macam nak pergi lagi...

.Queensbay.

jalan-jalan kat Queensbay..seronok sangat.. makaseh cikMalin,, cikAzie,, cikFasha and EncikAl.. cikWana and cikPika,,jangan jeles yea..nnti kita pergi lagi yea.. nanti saya bawa kamo semua..saya kan dah tau jalan..hahaha *muka berlagak*

.happy birthday.

happy birthday mama.. moga panjang umur and dapat jaga kami adik beradik... i love you mama.. epy besday yang ke**.. opss..mama saya masih muda lagi yea... cantek and cun lagi..macam saya...^__^

.apasal erk.

weh,,apasal aku tiba-tiba rasa nak emo je.. ada something yang kacau aku punya fikiran lah... tolong-tolong...aku tak mau cam nie.. tiba-tiba,,hati aku rasa ada yang tak kena.. rasa cam mane erk...ssh sangat nak cakap.. jap2..nak rasa cam mane,,aku tak penah makan hati aku sendiri..huhuhu
p/s : sape-sape boleh tolong,,sila isi borang...

.tak tau.

hai..sori lah..lama tak update blog nie.. konon nya busy ngan assignment..(alasan je)*hehehee* padahal bukan buat asgment sangat pun..hahaa oke..tak tau nak story apa lah... banyak sangat nak story..sampai kan tak tau nak story apa... ceh,,alasan lagi..aku nie memang suka cari alasan lah...cam apa lagi..
oke,,saya nak bgthu yang saya sedang berdiet... harap-harap impian saya jadi kenyataan.. tapi yang penting kesabaran dan kekuatan untuk berdiet kena ada... doakan saya cepat kurus... hahahaa
p/s : wahai badan yang tak berapa kurus,,cepatlah kau kurus...hehehe