Skip to main content

.tak tau.

hai..sori lah..lama tak update blog nie..
konon nya busy ngan assignment..(alasan je)*hehehee*
padahal bukan buat asgment sangat pun..hahaa
oke..tak tau nak story apa lah...
banyak sangat nak story..sampai kan tak tau nak story apa...
ceh,,alasan lagi..aku nie memang suka cari alasan lah...cam apa lagi..

oke,,saya nak bgthu yang saya sedang berdiet...
harap-harap impian saya jadi kenyataan..
tapi yang penting kesabaran dan kekuatan untuk berdiet kena ada...
doakan saya cepat kurus...
hahahaa

p/s : wahai badan yang tak berapa kurus,,cepatlah kau kurus...hehehe

Comments

Popular posts from this blog

..Jalan-jalan di universal studio singpore n johor..

First trip wif aty..rumet time duk hostel dlu...thanx sudi layan kerenah kite..
Dari terengganu ke johor..johor ke singpore..singpore ke johor..johor ke terengganu..hehe.. Saya sangat gumbira!

Universal studio singpore..







Jalan2 dkat johor la plak kte..prgi johor premium outlet dan puteri harbour..







Seronok sgt..teruja untuk trip seterusnya..next trip???hehe
P/s : walaupun prgi tmpt org,, tmpt kte adlah yg terbaik!!! I love malaysia!

Kulit sihat dan seimbang dengan Botanical Effects..

Make your skin smile😊
Botanical effects..
Adunan botani yang dikhususkan untuk memberi faedah holistik bagi menyerlahkan kulit sihat dan berseri..mengandungi kompleks botani kaya antioksidan yang baik untuk kulit.selain itu,formula yang dikhususkan untuk semua jenis kulit supaya berasa seimbang..
Terdapat 3 pilihan formula iaitu untuk kulit kering,,normal dan berminyak..Jika anda ingin kulit yang sihat dan seimbang..BOTANICAL EFFECTS adalah pilihannya..
Nie merupakan salah satu produk marykay yang aku guna. Produk nie adalah produk yang pertama aku guna dalam marykay, Ia merawat kulit aku supaya jadi sihat sebelum aku ke step seterusnya. Nie macam step pertama lah kalau korang semua nak start guna marykay. Aku kena guna yang nie sebab aku pengguna local product. So, aku disarankan untuk menggunakan set botanical Effects..Setiap Beauty Consultant, ada caranya yang tersendiri.. Apa yang penting ialah korang kena dengar kata Beauty Consultant korang. Sebab mereka lebih arif and tahu ap…

untuk kau!!

hai blog!!lama gila aku tak update kau kan..sorry sangat2.. ada masalah teknikal sikit..hope lepas nie aku boleh update kau selalu..hehe rindu gila kat kau..hope kau pun rindu jgak kat aku..hihi lpas nie aku nak jadi sahabat kau lah..arap2 kau sudi lah yea...oke lah..sebelum terlambat and terlupa..


aku nak ucapkan selamat tahun baru...walaupun aku tahu aku dah lambat 9 hari..

happy new year..good bye 2011...