Skip to main content

.nak upload jugak.

aku tetap nk upload jugak gambar pergi perak hari tu..walaupun dah dua minggu benda tu berlalu..hahahaa
aku tak kisah apa orang nak cakap..tetap nak upload...jangan marah yea.....


aku ngan cikAzie...comeiiii kn..kami datang melawat kuala kangsar...


nie dia orang kuala kangsar....orang yang bertanggungjawab bawa kami...cikFasha


weiiii,,rindu nak jadi kanak-kanak balik....happy tanpa ada masalah...


yea...bendera perak...tabik jangan tak tabik....


sibuk je orang yang kat tengah tu..rosakkn gambar je..haha


konon nya pergi zoo taiping..padahal,,tangkap gambar kat depan tu je...
opss...kantoi lah..


sangat-sangat cantek kat taman and tasek tu...nak pergi dating kat situ....
nak pergi dating situ....

wah,,seronoknya dapat upload gambar..sebab dah lama tak upload gambar..and lama gila tak tangkap gambar..wah,,rindunya nak tangkap gambar..jum2 kita tangkap gambar!!
nanti dah start stdy,,korang mesti busy and sibuk..
*bukan benda yang sama ker??*
hehe..korang mesti nak stdy kan2,,dah tkde masa nak tangkap gambar..
wah rindunya nanti..dah lah nak cuti nie..3 minggu kot...
*seronok balik kampung*
jom lah kita pergi jalan-jalan...and tangkap gambar...sebelum balik kampung..
wah seronoknya...jom lah cikFasha,,cikAzie,,cikMalin,cikWana and cikPika.....

p/s : cuti nie mesti korang rindu aku....hahahaa

Comments

Popular posts from this blog

..Jalan-jalan di universal studio singpore n johor..

First trip wif aty..rumet time duk hostel dlu...thanx sudi layan kerenah kite..
Dari terengganu ke johor..johor ke singpore..singpore ke johor..johor ke terengganu..hehe.. Saya sangat gumbira!

Universal studio singpore..







Jalan2 dkat johor la plak kte..prgi johor premium outlet dan puteri harbour..







Seronok sgt..teruja untuk trip seterusnya..next trip???hehe
P/s : walaupun prgi tmpt org,, tmpt kte adlah yg terbaik!!! I love malaysia!

Kulit sihat dan seimbang dengan Botanical Effects..

Make your skin smile😊
Botanical effects..
Adunan botani yang dikhususkan untuk memberi faedah holistik bagi menyerlahkan kulit sihat dan berseri..mengandungi kompleks botani kaya antioksidan yang baik untuk kulit.selain itu,formula yang dikhususkan untuk semua jenis kulit supaya berasa seimbang..
Terdapat 3 pilihan formula iaitu untuk kulit kering,,normal dan berminyak..Jika anda ingin kulit yang sihat dan seimbang..BOTANICAL EFFECTS adalah pilihannya..
Nie merupakan salah satu produk marykay yang aku guna. Produk nie adalah produk yang pertama aku guna dalam marykay, Ia merawat kulit aku supaya jadi sihat sebelum aku ke step seterusnya. Nie macam step pertama lah kalau korang semua nak start guna marykay. Aku kena guna yang nie sebab aku pengguna local product. So, aku disarankan untuk menggunakan set botanical Effects..Setiap Beauty Consultant, ada caranya yang tersendiri.. Apa yang penting ialah korang kena dengar kata Beauty Consultant korang. Sebab mereka lebih arif and tahu ap…

Tips jimat gaji pertama

Sebenarnya aku nie xsabar nk kerja..nak rase duit sendiri katakan...Nak bagi mama n papa, nak simpan tuk kawen..mcm2 la lagi dlm fikiran aku nie... Tapi apa pun...aku kena la ada perancangan tuk pastikan apa yg aku nak,,tercapai..amin... Tbe2 aku teringat pasal kurus celek kewangan yang aku pergi ari tu n nasihat2 yg sempat aku dgr dri org2 yg ada pengalaman nie..ditambah plak dgn apa yg aku sempat belek2 dri majalah dan internet..hehe So,aku rse aku nk kongsi la sikit..
First sekali, JANGAN dapat gaji tu terus nak beli kereta..yela..dh ada duit..mstila nk pakai kereta..kereta plak bkn kereta biasa2 tp kereta hebat2 la kn..tula silap kita sebenarnya (sbb aku pun angan2 nak pakai kereta mewah ble dh dpt gaji,hehehe). Kita sepatutnya simpan duit untuk duit kecemasan dimana duit tu sama bnyak dgn gaji kte 3 bulan..kita jgak kena simpan sekuarang-kurangnya 10% dri gaji kita sebagai simpanan tetap kita..
Second, kita kena buat bajet tuk diri kita tu...berapa kita nk simpan n berapa yg kita bole…