Skip to main content

.bosan.

wah..bosan amat bila takde orang kat umah..tak tau nak buat apa..nak kuar yummmyyy pun takut..takut kena usha..hahaha..bukan aku yang kena usha tapi cikAzie yang kena usha,,,aku nie takde orang nak usha..tak lah takut sangat..hehehehe...biasalah,,aku nie tak cantik and cun tapi comeiii..hahaha*suka hati perasan comeiii*

kononnya nak stdy lah untuk UJIAN hari isnin nie..tapi satu apa pun aku tak baca..apa lah aku nie...pas tu bising-bising tak tahu nak buat apa...huuhuu..^_+ kononnya,, aku ada plan nak buat nota ngan cikMalin,, tapi satu pun aku tak buat lagi..mintak ampun yea..nanti saya buat yea...^__^

hahaha...tiba-tiba rindu kat rumah..rindu nak balik kampung...rindu nak makan mama masak..betul-betul rindu nie..tak sabar nak balik kampung!!siyes saya sedang merindui kamu,, kampung halaman...!!ooopppsss!!entah-entah aku rindu encikKawan???haahaahaa..takde maknanya aku nak rindu dia...cis,,berlagak!! oke,,kita tengoklah nanti...fullstop!!tak mau dah cakap pasal nie..huhu*tiba-tiba aku jadi seorang pemalu*hahaha

entah pape yang aku duk merapu petang nie..aku pun tak tau lah...hahaha...siyes aku sangat-sangat bosan...bosan sebab malas nak stdy..hehehe..jum-jum sapa-sapa yang nak kuar..sila isi borang!!cepat...


Comments

Popular posts from this blog

Kulit sihat dan seimbang dengan Botanical Effects..

Make your skin smile😊
Botanical effects..
Adunan botani yang dikhususkan untuk memberi faedah holistik bagi menyerlahkan kulit sihat dan berseri..mengandungi kompleks botani kaya antioksidan yang baik untuk kulit.selain itu,formula yang dikhususkan untuk semua jenis kulit supaya berasa seimbang..
Terdapat 3 pilihan formula iaitu untuk kulit kering,,normal dan berminyak..Jika anda ingin kulit yang sihat dan seimbang..BOTANICAL EFFECTS adalah pilihannya..
Nie merupakan salah satu produk marykay yang aku guna. Produk nie adalah produk yang pertama aku guna dalam marykay, Ia merawat kulit aku supaya jadi sihat sebelum aku ke step seterusnya. Nie macam step pertama lah kalau korang semua nak start guna marykay. Aku kena guna yang nie sebab aku pengguna local product. So, aku disarankan untuk menggunakan set botanical Effects..Setiap Beauty Consultant, ada caranya yang tersendiri.. Apa yang penting ialah korang kena dengar kata Beauty Consultant korang. Sebab mereka lebih arif and tahu ap…

..Jalan-jalan di universal studio singpore n johor..

First trip wif aty..rumet time duk hostel dlu...thanx sudi layan kerenah kite..
Dari terengganu ke johor..johor ke singpore..singpore ke johor..johor ke terengganu..hehe.. Saya sangat gumbira!

Universal studio singpore..







Jalan2 dkat johor la plak kte..prgi johor premium outlet dan puteri harbour..







Seronok sgt..teruja untuk trip seterusnya..next trip???hehe
P/s : walaupun prgi tmpt org,, tmpt kte adlah yg terbaik!!! I love malaysia!

gunung Jerai..

wah..dua hari aku n family aku g bercuti..seronok2..
bukan family di kampong..
tapi family di jitra..
wah..tak sangka..aku ada fmly kat jitra..
tp tu lah fmly kedua aku..hahahaa*gelak bahagia*
seronok gila g gunung jerai ng ibu, ayah, dik wan, nana..n paling sempoi skaly..
budak-budak umah..~6Sense~
sayang korang..*mmuuaahhh*

seronok sangat..mcam kat luar negara ..hahahaa
ngan pemandanganny yg cantek,,comey,,beautiful..
wah,,tak dapt nk di luahkan ng kata2..
memang menakjubkan keindahan ciptaan tuhan nie..
*tambah plak ng keindahan yg laen plak*

klu lah tiap-tiap hujung mggu kteorg ada xtvt yg menarik,mnyeronokkan mcm nie kan bgus..
bkan hujung mggu jew..tp tiap-tiap hari pun tk pe..
seronok kot..mmng besh gler..hope dpat g lagi kat c2..

p/s : klu ada org nk blaje,,tiap2 hari aku snggup prgi..hehehe
~muka bahagia~