Skip to main content

.bosan.

wah..bosan amat bila takde orang kat umah..tak tau nak buat apa..nak kuar yummmyyy pun takut..takut kena usha..hahaha..bukan aku yang kena usha tapi cikAzie yang kena usha,,,aku nie takde orang nak usha..tak lah takut sangat..hehehehe...biasalah,,aku nie tak cantik and cun tapi comeiii..hahaha*suka hati perasan comeiii*

kononnya nak stdy lah untuk UJIAN hari isnin nie..tapi satu apa pun aku tak baca..apa lah aku nie...pas tu bising-bising tak tahu nak buat apa...huuhuu..^_+ kononnya,, aku ada plan nak buat nota ngan cikMalin,, tapi satu pun aku tak buat lagi..mintak ampun yea..nanti saya buat yea...^__^

hahaha...tiba-tiba rindu kat rumah..rindu nak balik kampung...rindu nak makan mama masak..betul-betul rindu nie..tak sabar nak balik kampung!!siyes saya sedang merindui kamu,, kampung halaman...!!ooopppsss!!entah-entah aku rindu encikKawan???haahaahaa..takde maknanya aku nak rindu dia...cis,,berlagak!! oke,,kita tengoklah nanti...fullstop!!tak mau dah cakap pasal nie..huhu*tiba-tiba aku jadi seorang pemalu*hahaha

entah pape yang aku duk merapu petang nie..aku pun tak tau lah...hahaha...siyes aku sangat-sangat bosan...bosan sebab malas nak stdy..hehehe..jum-jum sapa-sapa yang nak kuar..sila isi borang!!cepat...


Comments

Popular posts from this blog

..Jalan-jalan di universal studio singpore n johor..

First trip wif aty..rumet time duk hostel dlu...thanx sudi layan kerenah kite..
Dari terengganu ke johor..johor ke singpore..singpore ke johor..johor ke terengganu..hehe.. Saya sangat gumbira!

Universal studio singpore..







Jalan2 dkat johor la plak kte..prgi johor premium outlet dan puteri harbour..







Seronok sgt..teruja untuk trip seterusnya..next trip???hehe
P/s : walaupun prgi tmpt org,, tmpt kte adlah yg terbaik!!! I love malaysia!

Kulit sihat dan seimbang dengan Botanical Effects..

Make your skin smile😊
Botanical effects..
Adunan botani yang dikhususkan untuk memberi faedah holistik bagi menyerlahkan kulit sihat dan berseri..mengandungi kompleks botani kaya antioksidan yang baik untuk kulit.selain itu,formula yang dikhususkan untuk semua jenis kulit supaya berasa seimbang..
Terdapat 3 pilihan formula iaitu untuk kulit kering,,normal dan berminyak..Jika anda ingin kulit yang sihat dan seimbang..BOTANICAL EFFECTS adalah pilihannya..
Nie merupakan salah satu produk marykay yang aku guna. Produk nie adalah produk yang pertama aku guna dalam marykay, Ia merawat kulit aku supaya jadi sihat sebelum aku ke step seterusnya. Nie macam step pertama lah kalau korang semua nak start guna marykay. Aku kena guna yang nie sebab aku pengguna local product. So, aku disarankan untuk menggunakan set botanical Effects..Setiap Beauty Consultant, ada caranya yang tersendiri.. Apa yang penting ialah korang kena dengar kata Beauty Consultant korang. Sebab mereka lebih arif and tahu ap…

untuk kau!!

hai blog!!lama gila aku tak update kau kan..sorry sangat2.. ada masalah teknikal sikit..hope lepas nie aku boleh update kau selalu..hehe rindu gila kat kau..hope kau pun rindu jgak kat aku..hihi lpas nie aku nak jadi sahabat kau lah..arap2 kau sudi lah yea...oke lah..sebelum terlambat and terlupa..


aku nak ucapkan selamat tahun baru...walaupun aku tahu aku dah lambat 9 hari..

happy new year..good bye 2011...