Skip to main content

Posts

Showing posts from 2017

Kulit sihat dan seimbang dengan Botanical Effects..

Make your skin smile😊
Botanical effects..
Adunan botani yang dikhususkan untuk memberi faedah holistik bagi menyerlahkan kulit sihat dan berseri..mengandungi kompleks botani kaya antioksidan yang baik untuk kulit.selain itu,formula yang dikhususkan untuk semua jenis kulit supaya berasa seimbang..
Terdapat 3 pilihan formula iaitu untuk kulit kering,,normal dan berminyak..Jika anda ingin kulit yang sihat dan seimbang..BOTANICAL EFFECTS adalah pilihannya..
Nie merupakan salah satu produk marykay yang aku guna. Produk nie adalah produk yang pertama aku guna dalam marykay, Ia merawat kulit aku supaya jadi sihat sebelum aku ke step seterusnya. Nie macam step pertama lah kalau korang semua nak start guna marykay. Aku kena guna yang nie sebab aku pengguna local product. So, aku disarankan untuk menggunakan set botanical Effects..Setiap Beauty Consultant, ada caranya yang tersendiri.. Apa yang penting ialah korang kena dengar kata Beauty Consultant korang. Sebab mereka lebih arif and tahu ap…

Tahun baru dengan Marykay.

Untuk tahun baru nie,blog aku akan di hiasi dengan cerita-cerita marykay. Untuk pengetahuan korang, aku nie Beauty Consultant Marykay. So,sesiapa yang berminat nak tahu pasal marykay. boleh lah contact aku yea. Setahun lebih dah aku join marykay nie. Aku sememangnya sudah jatuh cinta dengan marykay. Marykay ubah hidup aku, dari aku tak pandai jaga penampilan, tak pandai makeup. sehinggalah aku tahu macam mane nak makeup. Aku harap ada orang sudi singgah baca blog aku.
Aku yang pakai jacket kaler merah tu. Sebelah aku tu SD aku..