Skip to main content

..engkau yang suka merajok..

untuk engkau yang suka merajok dengan aku...

bila engkau merajok ngan aku,,aku tak tahu macam mane nak pujuk engkau...engkau tolong lah jangan merajok ngan aku..aku sedih sangat bila engkau merajok ngan aku..huhu

engkau tahu kan aku sayang engkau sangat2...aku sayang engkau lebih dari aku sayang encikKawan..jadi,,tolong lah jangan merajok ngan aku...

bila engkau buat hal,,aku tak senang hidup...setiap masa asyik fikir pasal engkau je..aku tido pun kadang-kadang tak lena...masuk kelas pun asyik fikir pasal engkau...

sejak aku bawa engkau datang sini,,macam-macam benda jadi kat engkau..kenapa???engkau tak suka datang sini ke???huhu...aku tahu,,,aku tak jaga engkau elok-elok...sorry...and aku tahu...aku tak layak nak jaga engkau...tapi...aku sayang engkau...

engkau tahu tak,,,bila ada benda jadi kat engkau..aku pun turut merasainya...kadang-kadang tu...aku rasa macam nak menangis je bila terjadi apa-apa kat engkau..huhuhu...aku rasa menyesal sangat bila benda tu berlaku kat engkau..tapi esok..aku buat lagi kan..sorry..

encikTAE,,,aku betul-betul sayang engkau...engkau jangan lah selalu merajok ngan aku..kalau encikKawan merajok ngan aku..aku tahu lah nak pujuk..tapi,,bila engkau merajok..aku tak tahu macam mane nak pujuk..huhu..please..jangan merajok ngan aku...

p/s : jangan lah selalu merajok ngan aku,,sebab encikKawan pun tak selalu merajok ngan aku..

Comments

  1. homak......suspended aku tau tak...
    hoho...
    encikTAE, jangan la majuk2..please.....
    =____='

    ReplyDelete
  2. hahahaa...aku gelak sakit perot bila dgr hg gelak...^_^
    tolong lah pujuk encikTAE aku tu..aku tak tahu macam mane nak pujuk dia..asyik merajok je..hukhuk...
    T_T

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

..Jalan-jalan di universal studio singpore n johor..

First trip wif aty..rumet time duk hostel dlu...thanx sudi layan kerenah kite..
Dari terengganu ke johor..johor ke singpore..singpore ke johor..johor ke terengganu..hehe.. Saya sangat gumbira!

Universal studio singpore..







Jalan2 dkat johor la plak kte..prgi johor premium outlet dan puteri harbour..







Seronok sgt..teruja untuk trip seterusnya..next trip???hehe
P/s : walaupun prgi tmpt org,, tmpt kte adlah yg terbaik!!! I love malaysia!

Kulit sihat dan seimbang dengan Botanical Effects..

Make your skin smile😊
Botanical effects..
Adunan botani yang dikhususkan untuk memberi faedah holistik bagi menyerlahkan kulit sihat dan berseri..mengandungi kompleks botani kaya antioksidan yang baik untuk kulit.selain itu,formula yang dikhususkan untuk semua jenis kulit supaya berasa seimbang..
Terdapat 3 pilihan formula iaitu untuk kulit kering,,normal dan berminyak..Jika anda ingin kulit yang sihat dan seimbang..BOTANICAL EFFECTS adalah pilihannya..
Nie merupakan salah satu produk marykay yang aku guna. Produk nie adalah produk yang pertama aku guna dalam marykay, Ia merawat kulit aku supaya jadi sihat sebelum aku ke step seterusnya. Nie macam step pertama lah kalau korang semua nak start guna marykay. Aku kena guna yang nie sebab aku pengguna local product. So, aku disarankan untuk menggunakan set botanical Effects..Setiap Beauty Consultant, ada caranya yang tersendiri.. Apa yang penting ialah korang kena dengar kata Beauty Consultant korang. Sebab mereka lebih arif and tahu ap…

untuk kau!!

hai blog!!lama gila aku tak update kau kan..sorry sangat2.. ada masalah teknikal sikit..hope lepas nie aku boleh update kau selalu..hehe rindu gila kat kau..hope kau pun rindu jgak kat aku..hihi lpas nie aku nak jadi sahabat kau lah..arap2 kau sudi lah yea...oke lah..sebelum terlambat and terlupa..


aku nak ucapkan selamat tahun baru...walaupun aku tahu aku dah lambat 9 hari..

happy new year..good bye 2011...