Skip to main content

...pantang ada masa,,mesti jalan-jalan...

aku nie pantang je ada masa..walaupun tkde masa sebenarnya...tapi..buat2 ada masa...
padahal buku-buku ada je nak teman,,tapi saja-saja gedik nak kuar..hahaha
oke..nie ha lepak kat KFC...makan aiskrim je mampu..ayam KFC tak mampu dah...hahaa


ceh...muka aku baek gila..ayu kot..tak leh blah..
wei malin,,hang senyum sampai telinga kot...hahaaaa


tu dia...makan aiskrim sampai tak ingat dunia...^__^


weii,,hang tak puas hati tengok sapa tu???ke hang tahan kentot cikMalin...hahaha
baek aku,,,tengok jam baru babe...rm800 kot jam tu...hihi


eleh,,comeii lah tu anda berdua yea..tapi cam muka tak bermaya jew...nape erk???
kuat stdy ker???hehee


tak puas hati ker????ke tak puas makan aiskrim???jum kita makan lagi..


nie baru betul muka kita..muka huduh tapi still comei..hahaaaa


wah,,,sangat sedap aiskrim and jeli..nak lagi...
bak kata cikFasha.."kita pun boleh buat juga aiskrim cam gini.."
jum lah kita buat..tak sabar nak makan..hehe


weh..rumah dah sunyi korang takde..rindu lah rumah yang bising..
sapa nak teman kitaorang kuar malam..wah...sangat-sangat sunyi korang takde...
aku and malin je kat rumah....sangat-sangat sedey...sampai hati tinggal kami..hukhuk...
cepat lah pulang..cepat lah balik..tak mau tinggal berdua je...~_~

Comments

  1. best weh kfc..hehe..dah berpa bulan cbk xmkn kepci

    ReplyDelete
  2. takyah makan lah..biar mokcikTulip je makan kepsi nie..hahaha

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

..Jalan-jalan di universal studio singpore n johor..

First trip wif aty..rumet time duk hostel dlu...thanx sudi layan kerenah kite..
Dari terengganu ke johor..johor ke singpore..singpore ke johor..johor ke terengganu..hehe.. Saya sangat gumbira!

Universal studio singpore..







Jalan2 dkat johor la plak kte..prgi johor premium outlet dan puteri harbour..







Seronok sgt..teruja untuk trip seterusnya..next trip???hehe
P/s : walaupun prgi tmpt org,, tmpt kte adlah yg terbaik!!! I love malaysia!

Kulit sihat dan seimbang dengan Botanical Effects..

Make your skin smile😊
Botanical effects..
Adunan botani yang dikhususkan untuk memberi faedah holistik bagi menyerlahkan kulit sihat dan berseri..mengandungi kompleks botani kaya antioksidan yang baik untuk kulit.selain itu,formula yang dikhususkan untuk semua jenis kulit supaya berasa seimbang..
Terdapat 3 pilihan formula iaitu untuk kulit kering,,normal dan berminyak..Jika anda ingin kulit yang sihat dan seimbang..BOTANICAL EFFECTS adalah pilihannya..
Nie merupakan salah satu produk marykay yang aku guna. Produk nie adalah produk yang pertama aku guna dalam marykay, Ia merawat kulit aku supaya jadi sihat sebelum aku ke step seterusnya. Nie macam step pertama lah kalau korang semua nak start guna marykay. Aku kena guna yang nie sebab aku pengguna local product. So, aku disarankan untuk menggunakan set botanical Effects..Setiap Beauty Consultant, ada caranya yang tersendiri.. Apa yang penting ialah korang kena dengar kata Beauty Consultant korang. Sebab mereka lebih arif and tahu ap…

untuk kau!!

hai blog!!lama gila aku tak update kau kan..sorry sangat2.. ada masalah teknikal sikit..hope lepas nie aku boleh update kau selalu..hehe rindu gila kat kau..hope kau pun rindu jgak kat aku..hihi lpas nie aku nak jadi sahabat kau lah..arap2 kau sudi lah yea...oke lah..sebelum terlambat and terlupa..


aku nak ucapkan selamat tahun baru...walaupun aku tahu aku dah lambat 9 hari..

happy new year..good bye 2011...