Skip to main content

..seronok dapat berdialog dengan encikAnatomy..

akhirnya setelah sehari suntuk aku menghadap modul Anatomy and Fisiologi..berjaya juga aku berdialog dengan encikAnatomy...

nie lah dialog aku dengan encikAnatomy...

mokcikTulip : encikAnatomy,,kenapa saya harus belajar kamu???saya bukannya nak jadi doktor...

encikAnatomy : mokcikTulip,,saya pun tak tahu kenapa kamu kena balajar saya..and secara jujurnya,,saya amat lega kerana kamu bukannya nak jadi doktor..

mokcikTulip : auh,,terasa hati saya encikAnatomy kerana kamu telah menguriskan hati saya dengan kenyataan itu..saya tahu,,saya tidak layak untuk menjadi seorang doktor...

encikAnatomy : maaf mokcikTulip..saya tidak sengaja untuk menguriskan hati kamu...tetapi kenyataan itu adalah untuk menyedarkan kamu bahawa kamu memang tidak sesuai menjadi doktor tetapi menjadi seorang guru adalah amat sesuai bagi kamu,,wahai mokcikTulip...

mokcikTulip : saya amat terharu dengan kenyataan itu..saya tahu..kalau saya jadi doktor nanti,,pasti doktor2 kat Malaysia tak dapat cari makan sebab semua orang akan mencari doktorTulip..hahaa(muka berlagak)..

encikAnatomy : kalau begitu kata kamu,,sila lah belajar saya dengan bersungguh-sungguh kerana saya amat menyukai kamu mokcikTulip....

mokcikTulip : saya juga amat menyukai kamu encikAnatomy tapi jika tidak belajar kamu lagi lah saya amat menyukai kamu encikAnatomy..hehehe

encikAnatomy : kalau begitu,,lupakan lah saya mokcikTulip...

mokcikTulip : oke..selepas exam..saya pasti akan melupakan kamu,,encikAnatomy..hehehe

encikAnatomy : baik..kita kapel sampai kamu exam je..lepas tu..sila lepaskan saya..ada faham!!!

mokcikTulip : oke..saya faham...!!

p/s : gila dengan anatomy!!!tolong-tolong....

Comments

Popular posts from this blog

..Jalan-jalan di universal studio singpore n johor..

First trip wif aty..rumet time duk hostel dlu...thanx sudi layan kerenah kite..
Dari terengganu ke johor..johor ke singpore..singpore ke johor..johor ke terengganu..hehe.. Saya sangat gumbira!

Universal studio singpore..







Jalan2 dkat johor la plak kte..prgi johor premium outlet dan puteri harbour..







Seronok sgt..teruja untuk trip seterusnya..next trip???hehe
P/s : walaupun prgi tmpt org,, tmpt kte adlah yg terbaik!!! I love malaysia!

Kulit sihat dan seimbang dengan Botanical Effects..

Make your skin smile😊
Botanical effects..
Adunan botani yang dikhususkan untuk memberi faedah holistik bagi menyerlahkan kulit sihat dan berseri..mengandungi kompleks botani kaya antioksidan yang baik untuk kulit.selain itu,formula yang dikhususkan untuk semua jenis kulit supaya berasa seimbang..
Terdapat 3 pilihan formula iaitu untuk kulit kering,,normal dan berminyak..Jika anda ingin kulit yang sihat dan seimbang..BOTANICAL EFFECTS adalah pilihannya..
Nie merupakan salah satu produk marykay yang aku guna. Produk nie adalah produk yang pertama aku guna dalam marykay, Ia merawat kulit aku supaya jadi sihat sebelum aku ke step seterusnya. Nie macam step pertama lah kalau korang semua nak start guna marykay. Aku kena guna yang nie sebab aku pengguna local product. So, aku disarankan untuk menggunakan set botanical Effects..Setiap Beauty Consultant, ada caranya yang tersendiri.. Apa yang penting ialah korang kena dengar kata Beauty Consultant korang. Sebab mereka lebih arif and tahu ap…

untuk kau!!

hai blog!!lama gila aku tak update kau kan..sorry sangat2.. ada masalah teknikal sikit..hope lepas nie aku boleh update kau selalu..hehe rindu gila kat kau..hope kau pun rindu jgak kat aku..hihi lpas nie aku nak jadi sahabat kau lah..arap2 kau sudi lah yea...oke lah..sebelum terlambat and terlupa..


aku nak ucapkan selamat tahun baru...walaupun aku tahu aku dah lambat 9 hari..

happy new year..good bye 2011...