Skip to main content

..tips untuk study..

sekarang aku nak kongsi tips untuk study...

1. korang baca banyak-banyak pas tu korang pun hafal sampai korang rasa nak muntah apa yang korang baca tu...aku selalu buat juga..tapi nasib baik tak muntah..kalau tak rugi lah apa yang aku baca tu..

2. korang tulis nota banyak-banyak pas tu korang ambik nota tu simpan dalam fail..nota tu korang baca lepas exam..hahahaha..tips nie memang besh...

3. korang bincang lah sama-sama ngan member..kongsi ilmu tu lebih baik dari korang baca sorang-sorang..memang tak seronok lah study sorang2...sharing is caring..hehe

4. korang study lah kat taman or kat kfc..macam aku selalu buat..seronok sangat sebab sambil membaca melihat orang-orang yang ada kat situ..nie lagi buat kita ingat..sebab setiap kali orang lalu depan kita,,kita tengok and kita pun ingat lah apa tajuk yang kita baca..hahaa...

apa pun,,selamat menjawab exam...selamat membaca buku...
selamat membaca tips..hehe
^__^

Comments

Popular posts from this blog

..Jalan-jalan di universal studio singpore n johor..

First trip wif aty..rumet time duk hostel dlu...thanx sudi layan kerenah kite..
Dari terengganu ke johor..johor ke singpore..singpore ke johor..johor ke terengganu..hehe.. Saya sangat gumbira!

Universal studio singpore..







Jalan2 dkat johor la plak kte..prgi johor premium outlet dan puteri harbour..







Seronok sgt..teruja untuk trip seterusnya..next trip???hehe
P/s : walaupun prgi tmpt org,, tmpt kte adlah yg terbaik!!! I love malaysia!

Kulit sihat dan seimbang dengan Botanical Effects..

Make your skin smile😊
Botanical effects..
Adunan botani yang dikhususkan untuk memberi faedah holistik bagi menyerlahkan kulit sihat dan berseri..mengandungi kompleks botani kaya antioksidan yang baik untuk kulit.selain itu,formula yang dikhususkan untuk semua jenis kulit supaya berasa seimbang..
Terdapat 3 pilihan formula iaitu untuk kulit kering,,normal dan berminyak..Jika anda ingin kulit yang sihat dan seimbang..BOTANICAL EFFECTS adalah pilihannya..
Nie merupakan salah satu produk marykay yang aku guna. Produk nie adalah produk yang pertama aku guna dalam marykay, Ia merawat kulit aku supaya jadi sihat sebelum aku ke step seterusnya. Nie macam step pertama lah kalau korang semua nak start guna marykay. Aku kena guna yang nie sebab aku pengguna local product. So, aku disarankan untuk menggunakan set botanical Effects..Setiap Beauty Consultant, ada caranya yang tersendiri.. Apa yang penting ialah korang kena dengar kata Beauty Consultant korang. Sebab mereka lebih arif and tahu ap…

untuk kau!!

hai blog!!lama gila aku tak update kau kan..sorry sangat2.. ada masalah teknikal sikit..hope lepas nie aku boleh update kau selalu..hehe rindu gila kat kau..hope kau pun rindu jgak kat aku..hihi lpas nie aku nak jadi sahabat kau lah..arap2 kau sudi lah yea...oke lah..sebelum terlambat and terlupa..


aku nak ucapkan selamat tahun baru...walaupun aku tahu aku dah lambat 9 hari..

happy new year..good bye 2011...