Skip to main content

sEronok SEbab KOrang...

aku dah balik kedah..wah,,xsangka akhirnya SAMPAI juga..
setelah menikmati JEM dengan ROTI di perjalanan..
Penat oooo..tapi demi "PERJUANGAN"...aku rela kan..
ceh,,poyo gler ayat aku...perjuangan larh sangat..
padahal xde perjuangankn pape pun..**membesarkan badan adalah kat sini**hahahak
PENAT sangat2,,
walaupun berat hati meninggalkan NEGARA aku tapi aku pasti seronok di kedah..
sebab.....
aku ADA diaorang yang aku sayang...hahahk..
aku ada malin,,azie,,fasha,,pika,,wana..
sebb itu aku seronok ble balik kedah..
hehehehe....
weh,,rndu gler kat korang!!!

xsabar nak kacau2 korang sebenarnya..hehehe

Comments

  1. rindu hg jugak !!! waa...jon usha org lagik esok !!

    ReplyDelete
  2. hahaha..jom3..menikmati keindahan ciptaan tuhan..*muka gatal*

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

..Jalan-jalan di universal studio singpore n johor..

First trip wif aty..rumet time duk hostel dlu...thanx sudi layan kerenah kite..
Dari terengganu ke johor..johor ke singpore..singpore ke johor..johor ke terengganu..hehe.. Saya sangat gumbira!

Universal studio singpore..







Jalan2 dkat johor la plak kte..prgi johor premium outlet dan puteri harbour..







Seronok sgt..teruja untuk trip seterusnya..next trip???hehe
P/s : walaupun prgi tmpt org,, tmpt kte adlah yg terbaik!!! I love malaysia!

Kulit sihat dan seimbang dengan Botanical Effects..

Make your skin smile😊
Botanical effects..
Adunan botani yang dikhususkan untuk memberi faedah holistik bagi menyerlahkan kulit sihat dan berseri..mengandungi kompleks botani kaya antioksidan yang baik untuk kulit.selain itu,formula yang dikhususkan untuk semua jenis kulit supaya berasa seimbang..
Terdapat 3 pilihan formula iaitu untuk kulit kering,,normal dan berminyak..Jika anda ingin kulit yang sihat dan seimbang..BOTANICAL EFFECTS adalah pilihannya..
Nie merupakan salah satu produk marykay yang aku guna. Produk nie adalah produk yang pertama aku guna dalam marykay, Ia merawat kulit aku supaya jadi sihat sebelum aku ke step seterusnya. Nie macam step pertama lah kalau korang semua nak start guna marykay. Aku kena guna yang nie sebab aku pengguna local product. So, aku disarankan untuk menggunakan set botanical Effects..Setiap Beauty Consultant, ada caranya yang tersendiri.. Apa yang penting ialah korang kena dengar kata Beauty Consultant korang. Sebab mereka lebih arif and tahu ap…

untuk kau!!

hai blog!!lama gila aku tak update kau kan..sorry sangat2.. ada masalah teknikal sikit..hope lepas nie aku boleh update kau selalu..hehe rindu gila kat kau..hope kau pun rindu jgak kat aku..hihi lpas nie aku nak jadi sahabat kau lah..arap2 kau sudi lah yea...oke lah..sebelum terlambat and terlupa..


aku nak ucapkan selamat tahun baru...walaupun aku tahu aku dah lambat 9 hari..

happy new year..good bye 2011...