Skip to main content

kenyataan..

Kenyataan..
Kenyataan memang amat menyakitkan..
Sampaikan aku rasa tak nak tahu tentang kenyataan sebenar semua tu!!
Kenapa aku tak dapat terima kenyataan tu??
Kenapa????

saya sedang sedih..

Kenapa mesti aku sedih bila aku tahu tentang kenyataan itu??
Aku tak dapat terima kenyataan tu??
Kenapa???

saya tak nak sedih2..


Bukan ker kisah 2 dah lama berlalu??
Bukan ker aku dah dapat terima kenyataan itu??
Kenapa tiba2 skrg nie aku tak dapat terima kenyataan tu??
Kenapa??

kenapa saya rasa nak nangis...


Sayang??suka??cinta??
mungkin sebab tu aku tak dapat terima kenyataan tu??
macam tu??
Entah lah..mungkin ini hanya perasaan aku saja..

saya suka makan..

tapi kadang kala,, aku perlu tahu kenyataan tu supaya aku tahu dan sedar tentang kenyataan sebenar...
dan aku tak hidup dalam mimpi jew...mungkin hati aku sakit skrg nie tapi nie lagi baek dari aku sakit di kemudian hari...

saya sangat bahagia sekarang...

wah,,aku dah mula post yang jiwang2 skrg nie...
jangan sampai meleleh air mata sambil taip post nie sudah,,,hahahaha

p/s : saya sayang family saya...

Comments

Popular posts from this blog

..Jalan-jalan di universal studio singpore n johor..

First trip wif aty..rumet time duk hostel dlu...thanx sudi layan kerenah kite..
Dari terengganu ke johor..johor ke singpore..singpore ke johor..johor ke terengganu..hehe.. Saya sangat gumbira!

Universal studio singpore..







Jalan2 dkat johor la plak kte..prgi johor premium outlet dan puteri harbour..







Seronok sgt..teruja untuk trip seterusnya..next trip???hehe
P/s : walaupun prgi tmpt org,, tmpt kte adlah yg terbaik!!! I love malaysia!

Kulit sihat dan seimbang dengan Botanical Effects..

Make your skin smile😊
Botanical effects..
Adunan botani yang dikhususkan untuk memberi faedah holistik bagi menyerlahkan kulit sihat dan berseri..mengandungi kompleks botani kaya antioksidan yang baik untuk kulit.selain itu,formula yang dikhususkan untuk semua jenis kulit supaya berasa seimbang..
Terdapat 3 pilihan formula iaitu untuk kulit kering,,normal dan berminyak..Jika anda ingin kulit yang sihat dan seimbang..BOTANICAL EFFECTS adalah pilihannya..
Nie merupakan salah satu produk marykay yang aku guna. Produk nie adalah produk yang pertama aku guna dalam marykay, Ia merawat kulit aku supaya jadi sihat sebelum aku ke step seterusnya. Nie macam step pertama lah kalau korang semua nak start guna marykay. Aku kena guna yang nie sebab aku pengguna local product. So, aku disarankan untuk menggunakan set botanical Effects..Setiap Beauty Consultant, ada caranya yang tersendiri.. Apa yang penting ialah korang kena dengar kata Beauty Consultant korang. Sebab mereka lebih arif and tahu ap…

untuk kau!!

hai blog!!lama gila aku tak update kau kan..sorry sangat2.. ada masalah teknikal sikit..hope lepas nie aku boleh update kau selalu..hehe rindu gila kat kau..hope kau pun rindu jgak kat aku..hihi lpas nie aku nak jadi sahabat kau lah..arap2 kau sudi lah yea...oke lah..sebelum terlambat and terlupa..


aku nak ucapkan selamat tahun baru...walaupun aku tahu aku dah lambat 9 hari..

happy new year..good bye 2011...