Skip to main content

bakat terpendam

salam..jawab lah dalam hati,,kalau tak nak jawab kuat-kuat..

nie ha cikTulip nak gtw yg cikTulip ada jupa bakat terpedam yg selama nie cikTulip tertanya-tanya sama ada cikTulip nie ada bakat ker tak..baru skrg cikTulip ada terjumpa bakat cikTulip nie...jangan plak terkejut kalau tahu apa bakat cikTulip sebenarnya yea...

cikTulip rasa,,cikTulip ada bakat dalam photographer rupanya..bukan nak perasaan*memang perasan pun* tapi cikTulip rasa tu lah bakat terpedam yg cikTulip rasa cikTulip patut asahnya menjadi lebih tajam seperti mata kail..hahaha

oleh sebab cikTulip rasa cikTulip ada bakat photographer,,cikTulip pnyer azam ialah nak beli camera digital lah..nie asyik tngkap gmbr ng HP jew...cam mane nak kembangkan bakat yea..oleh itu,, cikTulip akan mula menabung untuk membeli camera pilihan hati cikTulip..Doa2kan lah cikTulip mampu untuk membelinya..Amin..


nie ha,,camera idaman cikTulip buat mase nie...

pilihan hati...



mampu ker beli??

p/S: harap-harap bakat cikTulip dapat digilap...

Comments

Popular posts from this blog

..Jalan-jalan di universal studio singpore n johor..

First trip wif aty..rumet time duk hostel dlu...thanx sudi layan kerenah kite..
Dari terengganu ke johor..johor ke singpore..singpore ke johor..johor ke terengganu..hehe.. Saya sangat gumbira!

Universal studio singpore..







Jalan2 dkat johor la plak kte..prgi johor premium outlet dan puteri harbour..







Seronok sgt..teruja untuk trip seterusnya..next trip???hehe
P/s : walaupun prgi tmpt org,, tmpt kte adlah yg terbaik!!! I love malaysia!

Kulit sihat dan seimbang dengan Botanical Effects..

Make your skin smile😊
Botanical effects..
Adunan botani yang dikhususkan untuk memberi faedah holistik bagi menyerlahkan kulit sihat dan berseri..mengandungi kompleks botani kaya antioksidan yang baik untuk kulit.selain itu,formula yang dikhususkan untuk semua jenis kulit supaya berasa seimbang..
Terdapat 3 pilihan formula iaitu untuk kulit kering,,normal dan berminyak..Jika anda ingin kulit yang sihat dan seimbang..BOTANICAL EFFECTS adalah pilihannya..
Nie merupakan salah satu produk marykay yang aku guna. Produk nie adalah produk yang pertama aku guna dalam marykay, Ia merawat kulit aku supaya jadi sihat sebelum aku ke step seterusnya. Nie macam step pertama lah kalau korang semua nak start guna marykay. Aku kena guna yang nie sebab aku pengguna local product. So, aku disarankan untuk menggunakan set botanical Effects..Setiap Beauty Consultant, ada caranya yang tersendiri.. Apa yang penting ialah korang kena dengar kata Beauty Consultant korang. Sebab mereka lebih arif and tahu ap…

untuk kau!!

hai blog!!lama gila aku tak update kau kan..sorry sangat2.. ada masalah teknikal sikit..hope lepas nie aku boleh update kau selalu..hehe rindu gila kat kau..hope kau pun rindu jgak kat aku..hihi lpas nie aku nak jadi sahabat kau lah..arap2 kau sudi lah yea...oke lah..sebelum terlambat and terlupa..


aku nak ucapkan selamat tahun baru...walaupun aku tahu aku dah lambat 9 hari..

happy new year..good bye 2011...