Skip to main content

program kami

banyak sangat program yg kami buat tapi aku tk sempat nk cter kat sini..huhuhu

first yang aku ingat ialah besday budak mata sepet..*hehehe*
kami buat kejutan kat dia..dia seronok sangat..
sape tak seronok klu dapat kejutan..kan387xx..
aku pun seronok kalau ada orang buat kejutan..*hope sangat*
nak lah cter skit apa yang kami buat..hehehe. kami celebrate besday wana kat KFC wooo...
duit2 tak de pun sempat lagi kami prgi menjamu selera kat c2...hehehehe~muka bahagia~
kami bagi kek kat dia..memang kek paling mahal lah kami beli..*sebab tu je yg mampu*
seronak nyer dapat makan kek *yummmmmy*

second xtvt kami pula ialah shopping!!!nie memang sempoi lah..suka sangat2...memang enjoy abis lah shopping nie...shopping yang tidak sampai sejam...pertama kali aku tengok kami shopping sejam je..lawak gilak asenya...tapi tak pe...skurang-kurangnya kami ada pengalaman..*hehehehe*

last xtvt ialah tengok wayang kat umah..hehehe.. layan cter hantu babe..
cter damping malam..memang enjoy gilak tengok cter tu..sebab kami semua yang tengok..apa yang seronok ialah kami tengok bersama..gelak sama-sama..takut sama-sama..~mcam-mcam lagi~
tambah plak menjamu selera bersama dengan nasi goreng+tomyam..wah,,besh gilak..

jap2,,nie aktiviti terbaru...pergi makan + tengok bola..hahaha
kami tengok bola kat kedai makan+sama-sama..walaupun ada yang tak suka tengok bola,,tengok jugak...
seronok2..hepi sangat-sangat sebab kami buat semua tu sama-sama and enjoy kat sini...

p/s: asgment sedang menjerit nama aku...baru aku sedar,,aku rupanya punya asgment!!!

Comments

Popular posts from this blog

Kulit sihat dan seimbang dengan Botanical Effects..

Make your skin smile😊
Botanical effects..
Adunan botani yang dikhususkan untuk memberi faedah holistik bagi menyerlahkan kulit sihat dan berseri..mengandungi kompleks botani kaya antioksidan yang baik untuk kulit.selain itu,formula yang dikhususkan untuk semua jenis kulit supaya berasa seimbang..
Terdapat 3 pilihan formula iaitu untuk kulit kering,,normal dan berminyak..Jika anda ingin kulit yang sihat dan seimbang..BOTANICAL EFFECTS adalah pilihannya..
Nie merupakan salah satu produk marykay yang aku guna. Produk nie adalah produk yang pertama aku guna dalam marykay, Ia merawat kulit aku supaya jadi sihat sebelum aku ke step seterusnya. Nie macam step pertama lah kalau korang semua nak start guna marykay. Aku kena guna yang nie sebab aku pengguna local product. So, aku disarankan untuk menggunakan set botanical Effects..Setiap Beauty Consultant, ada caranya yang tersendiri.. Apa yang penting ialah korang kena dengar kata Beauty Consultant korang. Sebab mereka lebih arif and tahu ap…

..Jalan-jalan di universal studio singpore n johor..

First trip wif aty..rumet time duk hostel dlu...thanx sudi layan kerenah kite..
Dari terengganu ke johor..johor ke singpore..singpore ke johor..johor ke terengganu..hehe.. Saya sangat gumbira!

Universal studio singpore..







Jalan2 dkat johor la plak kte..prgi johor premium outlet dan puteri harbour..







Seronok sgt..teruja untuk trip seterusnya..next trip???hehe
P/s : walaupun prgi tmpt org,, tmpt kte adlah yg terbaik!!! I love malaysia!

gunung Jerai..

wah..dua hari aku n family aku g bercuti..seronok2..
bukan family di kampong..
tapi family di jitra..
wah..tak sangka..aku ada fmly kat jitra..
tp tu lah fmly kedua aku..hahahaa*gelak bahagia*
seronok gila g gunung jerai ng ibu, ayah, dik wan, nana..n paling sempoi skaly..
budak-budak umah..~6Sense~
sayang korang..*mmuuaahhh*

seronok sangat..mcam kat luar negara ..hahahaa
ngan pemandanganny yg cantek,,comey,,beautiful..
wah,,tak dapt nk di luahkan ng kata2..
memang menakjubkan keindahan ciptaan tuhan nie..
*tambah plak ng keindahan yg laen plak*

klu lah tiap-tiap hujung mggu kteorg ada xtvt yg menarik,mnyeronokkan mcm nie kan bgus..
bkan hujung mggu jew..tp tiap-tiap hari pun tk pe..
seronok kot..mmng besh gler..hope dpat g lagi kat c2..

p/s : klu ada org nk blaje,,tiap2 hari aku snggup prgi..hehehe
~muka bahagia~