Skip to main content

bosan gilak

assalamualaikum..hai..selamat siang,,selamat malam..

wah,,bosannya..tak taw nak buat apa lah..nak buat asgment,, malas gilak...nie lah nasib bila ditinggalkan berdua bersama ngan azinie..berdua lebih baek???ermmm..tapi..berenam lagi baek..seronok..

kami ditinggalkan berdua..

oppss!!!bukan tak seronok duk ngan azie,, jangan salah pham yea azie.. tak seronok bila kita berdua je kan.. nk usha orang pun takut.. nak pewitt orang pun susah kan..takuuttttt...hehehee..kita jadik baek kn hari ini..perempuan melayu terakhir..hehehehe~

pandai pulak kita orang nie takut bila nak usha orang.huhu..bila dua orang,,tak pulak kita usha orang yea azinie..hehehe..tu lah suke sangat usha orang,,ni org usha balik..takuutttt..serammm...silap buley buat muka tak puah hati..*hahahaha* bak kata azinie,,tulah balasan tuk kita sebab suka usha orang..*hahaha*

jadik,,the moral of the story ialah jangan duk usha orang sangat..hehehe

saya jadik budak baek hari ni...

hehehe...saya jadik budak baek hari ni...tak usha orang macam nak makan orang dan tak usha orang sampai orang tu rasa saya nak nikah ngan dia..hehehe*gelak baek*

p/s : tetap jugak nak usha orang!!

Comments

Popular posts from this blog

..Jalan-jalan di universal studio singpore n johor..

First trip wif aty..rumet time duk hostel dlu...thanx sudi layan kerenah kite..
Dari terengganu ke johor..johor ke singpore..singpore ke johor..johor ke terengganu..hehe.. Saya sangat gumbira!

Universal studio singpore..







Jalan2 dkat johor la plak kte..prgi johor premium outlet dan puteri harbour..







Seronok sgt..teruja untuk trip seterusnya..next trip???hehe
P/s : walaupun prgi tmpt org,, tmpt kte adlah yg terbaik!!! I love malaysia!

Kulit sihat dan seimbang dengan Botanical Effects..

Make your skin smile😊
Botanical effects..
Adunan botani yang dikhususkan untuk memberi faedah holistik bagi menyerlahkan kulit sihat dan berseri..mengandungi kompleks botani kaya antioksidan yang baik untuk kulit.selain itu,formula yang dikhususkan untuk semua jenis kulit supaya berasa seimbang..
Terdapat 3 pilihan formula iaitu untuk kulit kering,,normal dan berminyak..Jika anda ingin kulit yang sihat dan seimbang..BOTANICAL EFFECTS adalah pilihannya..
Nie merupakan salah satu produk marykay yang aku guna. Produk nie adalah produk yang pertama aku guna dalam marykay, Ia merawat kulit aku supaya jadi sihat sebelum aku ke step seterusnya. Nie macam step pertama lah kalau korang semua nak start guna marykay. Aku kena guna yang nie sebab aku pengguna local product. So, aku disarankan untuk menggunakan set botanical Effects..Setiap Beauty Consultant, ada caranya yang tersendiri.. Apa yang penting ialah korang kena dengar kata Beauty Consultant korang. Sebab mereka lebih arif and tahu ap…

untuk kau!!

hai blog!!lama gila aku tak update kau kan..sorry sangat2.. ada masalah teknikal sikit..hope lepas nie aku boleh update kau selalu..hehe rindu gila kat kau..hope kau pun rindu jgak kat aku..hihi lpas nie aku nak jadi sahabat kau lah..arap2 kau sudi lah yea...oke lah..sebelum terlambat and terlupa..


aku nak ucapkan selamat tahun baru...walaupun aku tahu aku dah lambat 9 hari..

happy new year..good bye 2011...