Skip to main content

EmO..

knapa lah semenjak dua menjak nie aku asyik emo je..
knape erk??
ada msalah dalaman ker??
entah lah..aku sendiri tak pasti ngan keadaan aku skrg nie..huhuhu
sampai ada yang jadik mangsa..

nie lah kami 6ixth Sense

kesian lah korang sbb jadik mangsa emo aku..
sori sangat2...
aku tak tahu nape ngan aku skrg nie..harap korang dapat brsabar ngan aku yea...
huhuhu..aku tahu korang semua bersabar ngan kerenah aku nie..sbb tu lah aku sayang korang sangat2..

nie larh dia mangsa-mangsa aku..

hope aku dapat ubah aku punya peragai ni..
tak mau dah emo2 nie..
korang,, sori yea ngan peragai aku nie...huhuhu

nie larh dia budak yang emo sangat-sangat..

p/s: saya sayang korang..

Comments

  1. fuyoo...emo eh...tp xpe...aku tetap syg hg...muah3

    ReplyDelete
  2. aku jugak sayang kamu cik LemonShack..hehehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

..Jalan-jalan di universal studio singpore n johor..

First trip wif aty..rumet time duk hostel dlu...thanx sudi layan kerenah kite..
Dari terengganu ke johor..johor ke singpore..singpore ke johor..johor ke terengganu..hehe.. Saya sangat gumbira!

Universal studio singpore..







Jalan2 dkat johor la plak kte..prgi johor premium outlet dan puteri harbour..







Seronok sgt..teruja untuk trip seterusnya..next trip???hehe
P/s : walaupun prgi tmpt org,, tmpt kte adlah yg terbaik!!! I love malaysia!

Kulit sihat dan seimbang dengan Botanical Effects..

Make your skin smile😊
Botanical effects..
Adunan botani yang dikhususkan untuk memberi faedah holistik bagi menyerlahkan kulit sihat dan berseri..mengandungi kompleks botani kaya antioksidan yang baik untuk kulit.selain itu,formula yang dikhususkan untuk semua jenis kulit supaya berasa seimbang..
Terdapat 3 pilihan formula iaitu untuk kulit kering,,normal dan berminyak..Jika anda ingin kulit yang sihat dan seimbang..BOTANICAL EFFECTS adalah pilihannya..
Nie merupakan salah satu produk marykay yang aku guna. Produk nie adalah produk yang pertama aku guna dalam marykay, Ia merawat kulit aku supaya jadi sihat sebelum aku ke step seterusnya. Nie macam step pertama lah kalau korang semua nak start guna marykay. Aku kena guna yang nie sebab aku pengguna local product. So, aku disarankan untuk menggunakan set botanical Effects..Setiap Beauty Consultant, ada caranya yang tersendiri.. Apa yang penting ialah korang kena dengar kata Beauty Consultant korang. Sebab mereka lebih arif and tahu ap…

untuk kau!!

hai blog!!lama gila aku tak update kau kan..sorry sangat2.. ada masalah teknikal sikit..hope lepas nie aku boleh update kau selalu..hehe rindu gila kat kau..hope kau pun rindu jgak kat aku..hihi lpas nie aku nak jadi sahabat kau lah..arap2 kau sudi lah yea...oke lah..sebelum terlambat and terlupa..


aku nak ucapkan selamat tahun baru...walaupun aku tahu aku dah lambat 9 hari..

happy new year..good bye 2011...