Skip to main content

terima seadanya...

jodoh??andai tiada jodoh antara aku dan dia??apa yang patut aku buat??terima seadanya??
sekirannya tiada jodoh antara aku dan dia,,insyaAllah..hati ini akan terima seadanya..andai ada jodoh antara kami,,aku bersyukur sangat..orang kata,,kalau ada jodoh,,tak kan ke mana..jadi aku kena lah buka hati aku untuk terima semua nie..aku dah tak nak fikir semua nie..senyum,,gelak,,aku nak semua tu balik pada asal..aku dh tak nak fikir-fikir semua nie..sampai ada hati yg terasa dengan aku..remember!!jangan fikir,,hanya hati aku yang perlu dijaga..igat,,aku perlu menjaga hati-hati orang disekeliling aku jugak..jangan hanya kerana dia,,aku leka dan lupa tentang hati yang laen.okey!!now,,tak nak sedih2 dah!!!







p/s: korang,,sori sebab buat korang menyampah ngan peragai aku semenjak dua menjak nie..dan sori pasal semalam,,buat korang rsau..^_^

Comments

Popular posts from this blog

..Jalan-jalan di universal studio singpore n johor..

First trip wif aty..rumet time duk hostel dlu...thanx sudi layan kerenah kite..
Dari terengganu ke johor..johor ke singpore..singpore ke johor..johor ke terengganu..hehe.. Saya sangat gumbira!

Universal studio singpore..







Jalan2 dkat johor la plak kte..prgi johor premium outlet dan puteri harbour..







Seronok sgt..teruja untuk trip seterusnya..next trip???hehe
P/s : walaupun prgi tmpt org,, tmpt kte adlah yg terbaik!!! I love malaysia!

Timewise Day & Night solution

Bagi pengguna2 Mary Kay dah dapat kulit sihat n cantik dgn set botanical apalagi bolehlah gunakan 2 serum nie untuk improvekan lagi uolls punye kulit.๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ

๐ŸŒผTimewise Day Solution mengandungi spf35 dapat melindungi wajah dari dirosakkan oleh sinar UVA&UVB pada siang hari.
๐ŸŒผ Timewise Night Solution diperkaya dengan vitamin A, C dan E. Gabungan vitamin ini dipercayai dapat mengaktifkan kolagen semulajadi dalam kulit wajah.

Mengapa perlu pakai kedua2 produk nie❓❓

๐ŸŒน Kerana kita nak kulit sihat dan cantik dengan segera❗️Betul tak❓❓
๐ŸŒน Tahukan anda selepas usia 25tahun penghasilan kolagen kulit anda semakin berkurang. So ambillah langkah segera dengan menambahkan serum ke dlm program penjagaan kulit anda.

• Jangan tunggu 40an kerana ketika itu kulit anda sudah tenat,tiada lagi seri muda pada kulit anda.
• Tak percaya❓lihat saja wajah wanita 40an yang tidak dijaga. Rasa macam nak panggil mereka makcik jeakn❓❓Cuba bandingkan wajah2 pengguna setia Mary Kay dan BC Mary Kay sume nampak mud…

Tips jimat gaji pertama

Sebenarnya aku nie xsabar nk kerja..nak rase duit sendiri katakan...Nak bagi mama n papa, nak simpan tuk kawen..mcm2 la lagi dlm fikiran aku nie... Tapi apa pun...aku kena la ada perancangan tuk pastikan apa yg aku nak,,tercapai..amin... Tbe2 aku teringat pasal kurus celek kewangan yang aku pergi ari tu n nasihat2 yg sempat aku dgr dri org2 yg ada pengalaman nie..ditambah plak dgn apa yg aku sempat belek2 dri majalah dan internet..hehe So,aku rse aku nk kongsi la sikit..
First sekali, JANGAN dapat gaji tu terus nak beli kereta..yela..dh ada duit..mstila nk pakai kereta..kereta plak bkn kereta biasa2 tp kereta hebat2 la kn..tula silap kita sebenarnya (sbb aku pun angan2 nak pakai kereta mewah ble dh dpt gaji,hehehe). Kita sepatutnya simpan duit untuk duit kecemasan dimana duit tu sama bnyak dgn gaji kte 3 bulan..kita jgak kena simpan sekuarang-kurangnya 10% dri gaji kita sebagai simpanan tetap kita..
Second, kita kena buat bajet tuk diri kita tu...berapa kita nk simpan n berapa yg kita bole…