Skip to main content

penat gilak..

assalamualaikum cikgu...hehehehehe..tak sangka,,aku nie cikgu rupanya yea..hahahahaha....mcam aku nie masih berada di alam persekolahan je..hihihihi
tadi aku bt PBS kat dua buah sekolah dalam mse satu hari..hebat bukan..hahahah..hebat lah sangat!!rse mcam nk ketuk kepala jew tadi...mcam mane lah aku boleh tk check dlu yang sek Pusat Jerteh tu tk de kelas Pendidikan Khas dah..aduh..trpaksa ambik keputusan drastik tuk pindah tempat sbe.....mcam sengal gilak...rse malu gilak kat en.unit Pratikum dan Pn.Guru Besar sekolah tu....esk msti en2. dan pn2. ckgu kat sekolah tu pelik gilak,,sbb aku dah tk de sekolah tu..huahuahua...

and now,,aku dan budak stu mkatab nie dapt lah tukar ke sekolah laen.. pn.Guru Besar sekolah nie pun baek jugak tapi mcam tak besh je sekolah nie..sbb sekolah baru..mcam-mcam benda tkde..mcam mane lah aku boleh trpikir tuk g sekolah tu..aduh!!!mcam tk besh je g sekolah tu...tapi aku cuba sedapkan ati aku nie..huhuhuhuhu...^.^tkpe cikTulip,,ada empat hari je lgi..sabar2!!!lagipun,,tk delah penat sangat bt SBE kali nie..huhuhuhu..yke???entah lah...aku pening sebab...tak tahu nak buat apa sebenarnya...hahahahahahaha

tak larat dah..nak tido!!!ngatok....

Comments

Popular posts from this blog

..Jalan-jalan di universal studio singpore n johor..

First trip wif aty..rumet time duk hostel dlu...thanx sudi layan kerenah kite..
Dari terengganu ke johor..johor ke singpore..singpore ke johor..johor ke terengganu..hehe.. Saya sangat gumbira!

Universal studio singpore..







Jalan2 dkat johor la plak kte..prgi johor premium outlet dan puteri harbour..







Seronok sgt..teruja untuk trip seterusnya..next trip???hehe
P/s : walaupun prgi tmpt org,, tmpt kte adlah yg terbaik!!! I love malaysia!

Kulit sihat dan seimbang dengan Botanical Effects..

Make your skin smile😊
Botanical effects..
Adunan botani yang dikhususkan untuk memberi faedah holistik bagi menyerlahkan kulit sihat dan berseri..mengandungi kompleks botani kaya antioksidan yang baik untuk kulit.selain itu,formula yang dikhususkan untuk semua jenis kulit supaya berasa seimbang..
Terdapat 3 pilihan formula iaitu untuk kulit kering,,normal dan berminyak..Jika anda ingin kulit yang sihat dan seimbang..BOTANICAL EFFECTS adalah pilihannya..
Nie merupakan salah satu produk marykay yang aku guna. Produk nie adalah produk yang pertama aku guna dalam marykay, Ia merawat kulit aku supaya jadi sihat sebelum aku ke step seterusnya. Nie macam step pertama lah kalau korang semua nak start guna marykay. Aku kena guna yang nie sebab aku pengguna local product. So, aku disarankan untuk menggunakan set botanical Effects..Setiap Beauty Consultant, ada caranya yang tersendiri.. Apa yang penting ialah korang kena dengar kata Beauty Consultant korang. Sebab mereka lebih arif and tahu ap…

untuk kau!!

hai blog!!lama gila aku tak update kau kan..sorry sangat2.. ada masalah teknikal sikit..hope lepas nie aku boleh update kau selalu..hehe rindu gila kat kau..hope kau pun rindu jgak kat aku..hihi lpas nie aku nak jadi sahabat kau lah..arap2 kau sudi lah yea...oke lah..sebelum terlambat and terlupa..


aku nak ucapkan selamat tahun baru...walaupun aku tahu aku dah lambat 9 hari..

happy new year..good bye 2011...