Skip to main content

penat gilak..

assalamualaikum cikgu...hehehehehe..tak sangka,,aku nie cikgu rupanya yea..hahahahaha....mcam aku nie masih berada di alam persekolahan je..hihihihi
tadi aku bt PBS kat dua buah sekolah dalam mse satu hari..hebat bukan..hahahah..hebat lah sangat!!rse mcam nk ketuk kepala jew tadi...mcam mane lah aku boleh tk check dlu yang sek Pusat Jerteh tu tk de kelas Pendidikan Khas dah..aduh..trpaksa ambik keputusan drastik tuk pindah tempat sbe.....mcam sengal gilak...rse malu gilak kat en.unit Pratikum dan Pn.Guru Besar sekolah tu....esk msti en2. dan pn2. ckgu kat sekolah tu pelik gilak,,sbb aku dah tk de sekolah tu..huahuahua...

and now,,aku dan budak stu mkatab nie dapt lah tukar ke sekolah laen.. pn.Guru Besar sekolah nie pun baek jugak tapi mcam tak besh je sekolah nie..sbb sekolah baru..mcam-mcam benda tkde..mcam mane lah aku boleh trpikir tuk g sekolah tu..aduh!!!mcam tk besh je g sekolah tu...tapi aku cuba sedapkan ati aku nie..huhuhuhuhu...^.^tkpe cikTulip,,ada empat hari je lgi..sabar2!!!lagipun,,tk delah penat sangat bt SBE kali nie..huhuhuhu..yke???entah lah...aku pening sebab...tak tahu nak buat apa sebenarnya...hahahahahahaha

tak larat dah..nak tido!!!ngatok....

Comments

Popular posts from this blog

..Jalan-jalan di universal studio singpore n johor..

First trip wif aty..rumet time duk hostel dlu...thanx sudi layan kerenah kite..
Dari terengganu ke johor..johor ke singpore..singpore ke johor..johor ke terengganu..hehe.. Saya sangat gumbira!

Universal studio singpore..







Jalan2 dkat johor la plak kte..prgi johor premium outlet dan puteri harbour..







Seronok sgt..teruja untuk trip seterusnya..next trip???hehe
P/s : walaupun prgi tmpt org,, tmpt kte adlah yg terbaik!!! I love malaysia!

Timewise Day & Night solution

Bagi pengguna2 Mary Kay dah dapat kulit sihat n cantik dgn set botanical apalagi bolehlah gunakan 2 serum nie untuk improvekan lagi uolls punye kulit.๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ

๐ŸŒผTimewise Day Solution mengandungi spf35 dapat melindungi wajah dari dirosakkan oleh sinar UVA&UVB pada siang hari.
๐ŸŒผ Timewise Night Solution diperkaya dengan vitamin A, C dan E. Gabungan vitamin ini dipercayai dapat mengaktifkan kolagen semulajadi dalam kulit wajah.

Mengapa perlu pakai kedua2 produk nie❓❓

๐ŸŒน Kerana kita nak kulit sihat dan cantik dengan segera❗️Betul tak❓❓
๐ŸŒน Tahukan anda selepas usia 25tahun penghasilan kolagen kulit anda semakin berkurang. So ambillah langkah segera dengan menambahkan serum ke dlm program penjagaan kulit anda.

• Jangan tunggu 40an kerana ketika itu kulit anda sudah tenat,tiada lagi seri muda pada kulit anda.
• Tak percaya❓lihat saja wajah wanita 40an yang tidak dijaga. Rasa macam nak panggil mereka makcik jeakn❓❓Cuba bandingkan wajah2 pengguna setia Mary Kay dan BC Mary Kay sume nampak mud…

Tips jimat gaji pertama

Sebenarnya aku nie xsabar nk kerja..nak rase duit sendiri katakan...Nak bagi mama n papa, nak simpan tuk kawen..mcm2 la lagi dlm fikiran aku nie... Tapi apa pun...aku kena la ada perancangan tuk pastikan apa yg aku nak,,tercapai..amin... Tbe2 aku teringat pasal kurus celek kewangan yang aku pergi ari tu n nasihat2 yg sempat aku dgr dri org2 yg ada pengalaman nie..ditambah plak dgn apa yg aku sempat belek2 dri majalah dan internet..hehe So,aku rse aku nk kongsi la sikit..
First sekali, JANGAN dapat gaji tu terus nak beli kereta..yela..dh ada duit..mstila nk pakai kereta..kereta plak bkn kereta biasa2 tp kereta hebat2 la kn..tula silap kita sebenarnya (sbb aku pun angan2 nak pakai kereta mewah ble dh dpt gaji,hehehe). Kita sepatutnya simpan duit untuk duit kecemasan dimana duit tu sama bnyak dgn gaji kte 3 bulan..kita jgak kena simpan sekuarang-kurangnya 10% dri gaji kita sebagai simpanan tetap kita..
Second, kita kena buat bajet tuk diri kita tu...berapa kita nk simpan n berapa yg kita bole…