Skip to main content

assignment!!!


oke..buat2 buzy dengan menyatakan nak siapkan assgnment...kononnya azam nak siapkan assignment KEGEMARAN saya lah..tapi satu kerja pun tak buat...eleh,,nak buat kerja jadik tak mau online..tapi tak online pun tetap tak buat kerja jugak..hahaha..oke,,ayat penyedap hati untuk tak yah buat assignment..

"kita bukan cuti selalu...jadi,,cuti nie...cuti lah puas2..nikmati cuti nie...kalau buat kerja skrg pun,, sama je siap ngan orang yang tak buat langsung!!jadik,,tak yah lah buat lagi...buat nnti balik sana lah..."

hahahaa...aku pun dengan senang hati dan suka hati..tak membuat assignment dengan senang hati..hehehee...ayat nie lah yg selalu aku guna bila tiba time cuti and banyak asgnment!!hahahahak ~gelak jahat~ oke,,sampai masa nk hntr assgnment...ayat nie yang akan aku cakap...

"menyesalnya aku tak buat assgnment awal2...laen kali nak buat assgnment awal2 lah..tak mau dah buat last minute.."

ayat nie jugak yang aku guna tiap2 sem..tapi...aku tetap jugak cam nie..hahahahaha..

p/s : saya nak diet!!!nak buat jadual diet..hahaha

Comments

  1. sma la kita..bajet tiap2 sem nak wt asgmnt awai..hahaha..
    dpt JPT tros bajet nak wat cepat2...3 thn, ceni jugak jdnya..huhu~~

    ReplyDelete
  2. hahaha...tau tk pe...aku tk tahu lah nak jd apa...opss!!jadi cikgu lah yea...^_^

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Kulit sihat dan seimbang dengan Botanical Effects..

Make your skin smile๐Ÿ˜Š
Botanical effects..
Adunan botani yang dikhususkan untuk memberi faedah holistik bagi menyerlahkan kulit sihat dan berseri..mengandungi kompleks botani kaya antioksidan yang baik untuk kulit.selain itu,formula yang dikhususkan untuk semua jenis kulit supaya berasa seimbang..
Terdapat 3 pilihan formula iaitu untuk kulit kering,,normal dan berminyak..Jika anda ingin kulit yang sihat dan seimbang..BOTANICAL EFFECTS adalah pilihannya..
Nie merupakan salah satu produk marykay yang aku guna. Produk nie adalah produk yang pertama aku guna dalam marykay, Ia merawat kulit aku supaya jadi sihat sebelum aku ke step seterusnya. Nie macam step pertama lah kalau korang semua nak start guna marykay. Aku kena guna yang nie sebab aku pengguna local product. So, aku disarankan untuk menggunakan set botanical Effects..Setiap Beauty Consultant, ada caranya yang tersendiri.. Apa yang penting ialah korang kena dengar kata Beauty Consultant korang. Sebab mereka lebih arif and tahu ap…

..Jalan-jalan di universal studio singpore n johor..

First trip wif aty..rumet time duk hostel dlu...thanx sudi layan kerenah kite..
Dari terengganu ke johor..johor ke singpore..singpore ke johor..johor ke terengganu..hehe.. Saya sangat gumbira!

Universal studio singpore..







Jalan2 dkat johor la plak kte..prgi johor premium outlet dan puteri harbour..







Seronok sgt..teruja untuk trip seterusnya..next trip???hehe
P/s : walaupun prgi tmpt org,, tmpt kte adlah yg terbaik!!! I love malaysia!

gunung Jerai..

wah..dua hari aku n family aku g bercuti..seronok2..
bukan family di kampong..
tapi family di jitra..
wah..tak sangka..aku ada fmly kat jitra..
tp tu lah fmly kedua aku..hahahaa*gelak bahagia*
seronok gila g gunung jerai ng ibu, ayah, dik wan, nana..n paling sempoi skaly..
budak-budak umah..~6Sense~
sayang korang..*mmuuaahhh*

seronok sangat..mcam kat luar negara ..hahahaa
ngan pemandanganny yg cantek,,comey,,beautiful..
wah,,tak dapt nk di luahkan ng kata2..
memang menakjubkan keindahan ciptaan tuhan nie..
*tambah plak ng keindahan yg laen plak*

klu lah tiap-tiap hujung mggu kteorg ada xtvt yg menarik,mnyeronokkan mcm nie kan bgus..
bkan hujung mggu jew..tp tiap-tiap hari pun tk pe..
seronok kot..mmng besh gler..hope dpat g lagi kat c2..

p/s : klu ada org nk blaje,,tiap2 hari aku snggup prgi..hehehe
~muka bahagia~