Skip to main content

aku geram...

aku tetap senyum walau aku geram gila...

oke,,aku nak story sikit pasal tadi...
tadi aku ada lah TERjumpa sorang mamat nie..memang bajet kacak lah..
kalau kacak sangat,,tengok orang tak puas hati apa.!!!nie yang aku geram gilak2...
oke,,kononnya aku nie baek gila lah tadi..konon teringat kat lagu "senyum" tu,,aku pun senyum lah kat dia..sebab dia kat sebelah aku..tapi,,ada ke patut..buat muka berlagak!!!aku memang tak puas hati...
aku malu GILAK kot...mahu tak nya..aku senyum sampai nampak gigi,,tapi boleh buat muka hensem..
aku try lah tgk gigi aku,,kot2 ada pape ker,,tp tkde plak..dah tu..nape plak mamat nie..nk berlagak ngan aku...memang BAJET KACAK lah....kalau KACAK sangat tkpelah jugak!!!

p/s : saya tahu saya tak jelita,,tak menawan,,tak cantek...tapi saya comeiii,,oke!!!

Comments

Popular posts from this blog

..Jalan-jalan di universal studio singpore n johor..

First trip wif aty..rumet time duk hostel dlu...thanx sudi layan kerenah kite..
Dari terengganu ke johor..johor ke singpore..singpore ke johor..johor ke terengganu..hehe.. Saya sangat gumbira!

Universal studio singpore..







Jalan2 dkat johor la plak kte..prgi johor premium outlet dan puteri harbour..







Seronok sgt..teruja untuk trip seterusnya..next trip???hehe
P/s : walaupun prgi tmpt org,, tmpt kte adlah yg terbaik!!! I love malaysia!

Kulit sihat dan seimbang dengan Botanical Effects..

Make your skin smile😊
Botanical effects..
Adunan botani yang dikhususkan untuk memberi faedah holistik bagi menyerlahkan kulit sihat dan berseri..mengandungi kompleks botani kaya antioksidan yang baik untuk kulit.selain itu,formula yang dikhususkan untuk semua jenis kulit supaya berasa seimbang..
Terdapat 3 pilihan formula iaitu untuk kulit kering,,normal dan berminyak..Jika anda ingin kulit yang sihat dan seimbang..BOTANICAL EFFECTS adalah pilihannya..
Nie merupakan salah satu produk marykay yang aku guna. Produk nie adalah produk yang pertama aku guna dalam marykay, Ia merawat kulit aku supaya jadi sihat sebelum aku ke step seterusnya. Nie macam step pertama lah kalau korang semua nak start guna marykay. Aku kena guna yang nie sebab aku pengguna local product. So, aku disarankan untuk menggunakan set botanical Effects..Setiap Beauty Consultant, ada caranya yang tersendiri.. Apa yang penting ialah korang kena dengar kata Beauty Consultant korang. Sebab mereka lebih arif and tahu ap…

untuk kau!!

hai blog!!lama gila aku tak update kau kan..sorry sangat2.. ada masalah teknikal sikit..hope lepas nie aku boleh update kau selalu..hehe rindu gila kat kau..hope kau pun rindu jgak kat aku..hihi lpas nie aku nak jadi sahabat kau lah..arap2 kau sudi lah yea...oke lah..sebelum terlambat and terlupa..


aku nak ucapkan selamat tahun baru...walaupun aku tahu aku dah lambat 9 hari..

happy new year..good bye 2011...