Skip to main content

Perfect two ( lyrics) by Auburn

Comments

Popular posts from this blog

lelaki dan perempuan..boleh ke jadi kawan baik???

boleh ke lelaki jadi kawan baik perempuan???and boleh ke perempuan jadi kawan baik lelaki???entah lah..bagi aku tak mungkin lelaki dan perempuan boleh jadi kawan baik..kalau kawan sekelas tu boleh..tapi untuk jadi kawan baik tak boleh..kalau boleh pun hanya sekejap je..lepas tu,,perasaan tu pasti akan bertukar..sama ada perempuan tu jatuh cinta kat lelaki tu or lelaki tu jatuh cinta kat perempuan tu...tu bagi pendapat aku lah..tak tahu kalau bagi orang lain macam mane...
kalau jadi kawan baik pun,,sekejap je...sebab bagi aku,,perempuan nie mudah tersentuh perasaannya..tak boleh orang caring lebih sikit..pasti akan touching lebih..padahal bagi lelaki tu semua takde pape pun..nie ada dialog antara lelaki dan perempuan..korang fikirlah sendiri...
lelaki : ko sihat tak?? perempuan : aku tak sihat hari ni. lelaki : kalau ko tak sihat,,jangan lupa makan ubat.. perempuan : nanti lah aku makan ubat.. lelaki : ko makan lah sekarang.. perempuan : ubat takde lah..aku malas nak g beli.. lelaki : kejap...…

Timewise Day & Night solution

Bagi pengguna2 Mary Kay dah dapat kulit sihat n cantik dgn set botanical apalagi bolehlah gunakan 2 serum nie untuk improvekan lagi uolls punye kulit.😃😃

🌼Timewise Day Solution mengandungi spf35 dapat melindungi wajah dari dirosakkan oleh sinar UVA&UVB pada siang hari.
🌼 Timewise Night Solution diperkaya dengan vitamin A, C dan E. Gabungan vitamin ini dipercayai dapat mengaktifkan kolagen semulajadi dalam kulit wajah.

Mengapa perlu pakai kedua2 produk nie❓❓

🌹 Kerana kita nak kulit sihat dan cantik dengan segera❗️Betul tak❓❓
🌹 Tahukan anda selepas usia 25tahun penghasilan kolagen kulit anda semakin berkurang. So ambillah langkah segera dengan menambahkan serum ke dlm program penjagaan kulit anda.

• Jangan tunggu 40an kerana ketika itu kulit anda sudah tenat,tiada lagi seri muda pada kulit anda.
• Tak percaya❓lihat saja wajah wanita 40an yang tidak dijaga. Rasa macam nak panggil mereka makcik jeakn❓❓Cuba bandingkan wajah2 pengguna setia Mary Kay dan BC Mary Kay sume nampak mud…

Kulit sihat dan seimbang dengan Botanical Effects..

Make your skin smile😊
Botanical effects..
Adunan botani yang dikhususkan untuk memberi faedah holistik bagi menyerlahkan kulit sihat dan berseri..mengandungi kompleks botani kaya antioksidan yang baik untuk kulit.selain itu,formula yang dikhususkan untuk semua jenis kulit supaya berasa seimbang..
Terdapat 3 pilihan formula iaitu untuk kulit kering,,normal dan berminyak..Jika anda ingin kulit yang sihat dan seimbang..BOTANICAL EFFECTS adalah pilihannya..
Nie merupakan salah satu produk marykay yang aku guna. Produk nie adalah produk yang pertama aku guna dalam marykay, Ia merawat kulit aku supaya jadi sihat sebelum aku ke step seterusnya. Nie macam step pertama lah kalau korang semua nak start guna marykay. Aku kena guna yang nie sebab aku pengguna local product. So, aku disarankan untuk menggunakan set botanical Effects..Setiap Beauty Consultant, ada caranya yang tersendiri.. Apa yang penting ialah korang kena dengar kata Beauty Consultant korang. Sebab mereka lebih arif and tahu ap…