Skip to main content

..something happened..

hari ni, macam2 peristiwa yang terjadi kat aku...
**seronok+gembira+epy+sedih+malu+++++++**
banyak gler perasan yang ada hari ini..~huhu~
apa yang aku igat....
first,, ak langgar seseorang pas makan, mmang aku malu tahap giler!!
pas 2 plak happy gler g jalan2 ngan wana kat padang besar..**ecem gler budak UIA 2**~haha
banyak sebenarnya story morie nak cter pasal hari nie..
tapi,, sbb xthu apa yang nk dihuraikan lagi,,jadik....
setakat 2 lah dlu hikayat aku..~~hahahahaha~~


p/s~ sedih sbb cuti raya cina n msti rndu 6ixth sense + epy sbb balik kampung!!!

Comments

  1. yuhuu...hamboih2...sakan nooo berjalan...xdak tgkp gmbq ngan dak2 uia tu ka???hehe...*gelak gatai*

    ReplyDelete
  2. hahaha...biasa larh..time2 xde duit lah bjalan..nie dah dapat biasiswa,,xleh lah bjalan sngat..hahaha..~gelak bahagia~
    xde lah gmbar ng dyorg..huhuhu*sedey gler*
    ~~nk num fon dyorg~~

    ReplyDelete
  3. alahai...kitadh byk terlepas laki encem ni...cne nieyh???huk9999

    ReplyDelete
  4. xpe2..igat stu pkra,,klu ada jodoh kte jupe laki encem..kte akan jupe lagi..mngkin lebih encem..hahahak

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Kulit sihat dan seimbang dengan Botanical Effects..

Make your skin smile😊
Botanical effects..
Adunan botani yang dikhususkan untuk memberi faedah holistik bagi menyerlahkan kulit sihat dan berseri..mengandungi kompleks botani kaya antioksidan yang baik untuk kulit.selain itu,formula yang dikhususkan untuk semua jenis kulit supaya berasa seimbang..
Terdapat 3 pilihan formula iaitu untuk kulit kering,,normal dan berminyak..Jika anda ingin kulit yang sihat dan seimbang..BOTANICAL EFFECTS adalah pilihannya..
Nie merupakan salah satu produk marykay yang aku guna. Produk nie adalah produk yang pertama aku guna dalam marykay, Ia merawat kulit aku supaya jadi sihat sebelum aku ke step seterusnya. Nie macam step pertama lah kalau korang semua nak start guna marykay. Aku kena guna yang nie sebab aku pengguna local product. So, aku disarankan untuk menggunakan set botanical Effects..Setiap Beauty Consultant, ada caranya yang tersendiri.. Apa yang penting ialah korang kena dengar kata Beauty Consultant korang. Sebab mereka lebih arif and tahu ap…

..Jalan-jalan di universal studio singpore n johor..

First trip wif aty..rumet time duk hostel dlu...thanx sudi layan kerenah kite..
Dari terengganu ke johor..johor ke singpore..singpore ke johor..johor ke terengganu..hehe.. Saya sangat gumbira!

Universal studio singpore..







Jalan2 dkat johor la plak kte..prgi johor premium outlet dan puteri harbour..







Seronok sgt..teruja untuk trip seterusnya..next trip???hehe
P/s : walaupun prgi tmpt org,, tmpt kte adlah yg terbaik!!! I love malaysia!

gunung Jerai..

wah..dua hari aku n family aku g bercuti..seronok2..
bukan family di kampong..
tapi family di jitra..
wah..tak sangka..aku ada fmly kat jitra..
tp tu lah fmly kedua aku..hahahaa*gelak bahagia*
seronok gila g gunung jerai ng ibu, ayah, dik wan, nana..n paling sempoi skaly..
budak-budak umah..~6Sense~
sayang korang..*mmuuaahhh*

seronok sangat..mcam kat luar negara ..hahahaa
ngan pemandanganny yg cantek,,comey,,beautiful..
wah,,tak dapt nk di luahkan ng kata2..
memang menakjubkan keindahan ciptaan tuhan nie..
*tambah plak ng keindahan yg laen plak*

klu lah tiap-tiap hujung mggu kteorg ada xtvt yg menarik,mnyeronokkan mcm nie kan bgus..
bkan hujung mggu jew..tp tiap-tiap hari pun tk pe..
seronok kot..mmng besh gler..hope dpat g lagi kat c2..

p/s : klu ada org nk blaje,,tiap2 hari aku snggup prgi..hehehe
~muka bahagia~